Új metához, új tech kártyák: ezeken érdemes most elgondolkodni!

Új metához, új tech kártyák: ezeken érdemes most elgondolkodni!

Teljesen átalakult a Standard meta, a tech kártyákkal könnyedén reagálhatunk a változásokra.

N'zoth, Sylvanas, Ragnaros, Tharuissan és a többiek jelentősen megbolygatták a Standard metát. A veteránok örülhetnek a régi ismerősök visszatérésének, a zöldfülűbbek olyan lapokat kaptak meg ideiglenesen teljesen ingyen, amire csak a foguk fájhatott. Nem egyszerű azonban boldogulni a mostani körülmények között, de néhány jó tech kártyával segíthetünk magunkon!

Hungry Crab

Rank 5-ig rengeteg Murloc Paladinnal és Shamannal lehet találkozni, amikre nagyszerű érzés rászabadítani az éhes kis rákot. Főleg olyan deckekben érdemes pörgetni a Hungry Crabet, amik nem esnek kétségbe, ha épp egy sima 1 mana 1/2-ként kell kitenni a bestiát. Highlander paklikban erősen ajánlott kipróbálni egy példányt belőle.

Spellbreaker

Sok a Deathrattle, amik ellen nehéz jól védekezni. A silence mechanika elég ritkán fordul elő a deckekben, pedig a mostani körülmények között bőven megéri azt az egy helyet, amit rá kell áldozni. Ha igazán szeretnék stílusosan kivégezni az ellenfelet, akkor a Spellbreakerrel a saját Ragnarosunkat célozzuk meg, majd húzzuk a Tűz Urát egy hanyag mozdulattal az ellenfél arcára.

Mind Control Tech

Token és Murloc deckből nincs hiány, de extrém esetben egy Resurrect paklit is ellehetetleníthet a három manás kis gnóm. Quest Shamanban kötelező két példányban játszani, de más változatokba is belecsempészhetünk legalább egyet.

Chief Inspector

A ladder olyan részén lehet adni egy esélyt az Eater of Secrets Standard verziójának, ahol túl sok Secret / Secret Highlander Hunterbe és Paladinba szaladunk bele. A Zephrys the Greatet így nem kell elhasználni azért, hogy egy Flare-rel megkeserítsük az ellenfél életét.

Shieldbreaker

Kizárólag Aggro deckekbe lehet belecsempészni egy Shieldbreakert, mivel a legnagyobb problémát általában a Taunt minionok jelentik. A Khartut Defender metában jó érzéssel tölt el minden SMOrc játékost, ha két mana segítségével simán át tud jutni egy hat manás falon.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!