HIVATALOS: Animációs sorozat készül a League of Legends-ről!

HIVATALOS: Animációs sorozat készül a League of Legends-ről!

Két méltán híres LoL-hős háttértörténetével ismerkedhetünk meg, valamit azzal, hogy miért is utálták meg egymást!

A LOL 10. születésnapja alkalmával a Riot csak úgy bombázott minket a meglepetésekkel, de talán a legnagyobb csattanót a legvégére hagyták. 

Ez pedig nem más, mint az Arcane, a LOL hivatalos animációs sorozata. Túlságosan sok információt nem árultak el róla a szervezők, de akik alaposan figyelik az előzetest, azok bizony messzemenő következtetéseket vonhatnak le. A történet nagy része Piltover-ben játszódik és a videóban többször feltűnik egy fiatalkori Vi, majd a trailer végén Jinx csizmáját láthatjuk egy gonosz kacaj kíséretében. Ebből következtetve, szinte kézpénznek vehető, hogy a sorozat két főszereplője Vi, illetve Jinx lesznek, de az ő történetüket figyelembevéve nem leszünk meglepve, ha esetleg feltűnik benne Caitlyn, vagy akár több más hős is.

Arról sem kaptunk információt, hogy hol lesz esetleg elérhető a sorozat és hogy mikor. Mindenesetre nekünk nagyon tetszik ez az új irány a Riot Games-től!

Ti mit szóltok ehhez az előzeteshez?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.