Hirdetés

HIVATALOS: Animációs sorozat készül a League of Legends-ről!

Két méltán híres LoL-hős háttértörténetével ismerkedhetünk meg, valamit azzal, hogy miért is utálták meg egymást!

Hirdetés

A LOL 10. születésnapja alkalmával a Riot csak úgy bombázott minket a meglepetésekkel, de talán a legnagyobb csattanót a legvégére hagyták. 

Ez pedig nem más, mint az Arcane, a LOL hivatalos animációs sorozata. Túlságosan sok információt nem árultak el róla a szervezők, de akik alaposan figyelik az előzetest, azok bizony messzemenő következtetéseket vonhatnak le. A történet nagy része Piltover-ben játszódik és a videóban többször feltűnik egy fiatalkori Vi, majd a trailer végén Jinx csizmáját láthatjuk egy gonosz kacaj kíséretében. Ebből következtetve, szinte kézpénznek vehető, hogy a sorozat két főszereplője Vi, illetve Jinx lesznek, de az ő történetüket figyelembevéve nem leszünk meglepve, ha esetleg feltűnik benne Caitlyn, vagy akár több más hős is.

Arról sem kaptunk információt, hogy hol lesz esetleg elérhető a sorozat és hogy mikor. Mindenesetre nekünk nagyon tetszik ez az új irány a Riot Games-től!

Ti mit szóltok ehhez az előzeteshez?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
2 db hozzászólás
 • Deathwing 8 hónapja
  Tökéletes időzités,amit az elmúlt 4.éven keresztül ígértek . Tetszik,de féltem 3d dolgokat, mert azok sose tetszettek . Nagy kár, hogy nem álltak össze egy anime csapattal .
  0 0 Válasz
  • Huzsi 8 hónapja Deathwing
   Reméljük jó lesz, ettől függetlenül!
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?