Percről-percre: Minden a League of Legends 10. Születésnapjáról

Percről-percre: Minden a League of Legends 10. Születésnapjáról

Elindult a League of Legends 10. születésnapjának ünneplése!

Élő szöveges közvetítésünk ezennel véget ért, de további friss hírekért kövessétek napközben is az Esport1 oldalát!

5:50 - Nemsokára már bevásárlás közben is pörgethetjük a TFT-t!

5:01 - Térjünk vissza egy kicsit a rendes LOL-hoz, ugyanis mindenkit rendesen lázba hozott ez a rengeteg játék, viszont íme az összes pre-season változtatás!

4:26 - Immáron hivatalos, hogy lesz saját sorozata a játéknak, ahol két hős történetével ismerkedhetünk meg!

 
3:57 - 
A CS:GO maptervezői dolgoznak a Riot új FPS játékán. Az első tapasztalatok és a látottak alapján, a CS:GO és az Overwatch keveréke lesz.

3:43 - Az első betekintés a Riot új kártyajátékába, a Legends of Runeterrába:

3:32 - HOLY GOD, JÖNNEK AZ ÚJ JÁTÉKOK! Amit eddig látunk: Verekedős játék, FPS játék, Kártyajáték, és valamilyen felülnézetes játék, amiről még nem tudjuk, mi lesz.

3:28 - A 2020-as szezon legfontosabb változása a pályaváltozás lesz: a sárkányok megölésével, attól függően, hogy milyen sárkányt vadászunk le, úgy fog változni a pálya! A tűzsárkány pl. rombolja a pályát, a földsárkány extra pályaelemeket tesz majd be és így tovább! 

3:23 - VISSZATÉR AZ EREDETI URF! A korábban említett Your Shop és ajándékok mellett az eredeti, szabad hősválasztással rendelkező URF is visszatér!

3:21 - Percenként jönnek a nagyobbnál nagyobb bejelentések: 2020 elején jön a TFT mobilra, és szintén jövőre jön a League of Legends is mobilra és konzolra is! Viszont nem lesz crossplatform, tehát nem fog tudni mobilos pl. PC-ssel játszani.

3:17 - Senna érkezik a játékba, mint a League of Legends legújabb hőse, aki a játék legelső támogató lövésze lesz!

3:13 - Visszatér a Your Shop! Ráadásul nem is akárhogy, immáron akár Legendary skineket is nyithatunk belőle!

3:08 - Hangulatos visszaemlékezős hype videó után, bedurrantották az infócsomagot: 10 napon keresztül, ha valaki belép minden nap, akkor ajándék várja!

2:48 - Van egy magyar nyelvű csatorna Twitchen, ahol pörög a visszaszámláló, kíváncsian várjuk, hogy mivel készül a Riot, főleg, hogy idéntől már nincs hivatalos magyar közvetítés. Ha tippelnünk kéne, az adás magyar felirattal fog majd menni. Bárhogy is, itt lehet majd követni! 

Nézd meg League10_Hungarian élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

2:29 - Elkezdődött a Pre-Show, már nem sokat kell várni 3-ig, ahol érkezik a 10. születésnap alkalmából a jubileumi Riot Pls! kiadás!

Nézd meg Riot Games élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

2:01 - Az est fénypontja eddig. Elkészült a K/DA Gragas.

1:58 - A Riot dolgozói közül néhányan egyenként köszönték meg a különböző irodákból, hogy már tíz esztendeje itt vagyunk és bővítjük a játékosok bázisát. Az egyik ilyen köszönetnyilvánításnál elhangzott egy magyar mondat: "Köszönjük szépen!"

1:45 - Tervezz meg közösen egy hőst másokkal és a fejlesztőkkel! Ide kattintva Te is hozzáteheted véleményed egy hős megalkotásához, természetesen csak poénból, de a fejlesztők mindenesetre megrajzolják az elképzelésüket a közösség által felépített hősről! Az alábbi képen is látható egy kezdetlegesebb terv.1:22 - Íme az első 17 bátor jelentkező, akik bemerészkedtek a League of Legends világába! Nézzük, hogy nézett ki az első 17 hős akkor!

1:01 - Érdekesség 2: A legtöbb Q-t a Karthus játékosok nyomkodják, a legtöbb W-t a Nidalee mainek, a legtöbb E-t a Cassiok, míg a legtöbb ultit ugyancsak Nidalee-val használják. A képen megtekinthetitek a dobogósokat:

0:52 - Érdekesség: a legtöbbet a Nasus playerek használják a /mute all opciót játék közben.
0:33 - A 10 éves születésnap mellé nem csak programok és különkiadás és egyéb érdekességek jár, hanem érkezik egy dokumentumfilm is az elmúlt 10 évről! Te megnézed?

0:16 - 24 órán belül érkezik a következő champion roadmap! Fókuszban a 2020-as VGU-k és a Senna után érkező hősök! Lehet, hogy lesz köztük egy dzsungeles is?

23:57 - A legtöbb stream hiba nélkül elindult, és amíg keresgélitek a nektek megfelelő helyet, íme egy hely, ahol az összes League of Legends dalt meghallgathatod külön keresgélés nélkül!

23:34 - Elrajtolt a League of Legends 10. születésnapjának előzetes programsorozata! Skinek, játékok a fejlesztőkkel, a Riot HQ bejárása egy robottal, van itt minden, amire csak vágyhatunk!

Ne feledjétek, cikkünk folyamatosan frissül, szóval ne menjetek messzire!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!