Hamarosan telefonon is élvezhetjük a vadi új TFT-t!

Hamarosan telefonon is élvezhetjük a vadi új TFT-t!

Nagy változásokkal érkezik meg az első rendes szezon.

A Riot 10. születésnapi különkiadásában a sok újdonság mellett természetesen a TFT mellett sem mehettünk el szó nélkül. Szó esett a jövőbeni változtatásokról, illetve arról, hogy egy új platformra is megjelenik majd hamarosan a játék.

A fejlesztők elmondták, hogy már a játék kiadásakor annyi ötletük volt, hogy több éven át tudnák fejleszteni a játékot. A korábbi pletykák igaznak bizonyultak, miszerint szezonális hős szett érkezik. Évente pár alkalommal egy kicsit felforgatják az aktuális szettet a fejlesztők. Itt nem csak hősökre kell gondolni, hanem classokra, tárgyakra és fajokra is egyaránt. 

A szemfülesek kiszúrhatták, hogy már több hős érkezése is borítékolható, ugyanis a bemutatott videóban már ott van a csatatéren Vladimir, Syndra, illetve Thresh is. 

Arról is szó esett, hogy a TFT stratégiai alapját nem szeretnék megtörni ezekkel a folyamatos cserékkel, viszont arra számíthatunk, hogy néhány mechanika megmarad, néhány egy kicsit megváltozik, sőt még teljesen új mechanikák is érkezhetnek egy-egy rota alkalmával. Természetesen nagy segítségükre van az, hogy a 10 év alatt már rengeteg hőskinézetet, illetve hőst készítettek el, így bőven lesz miből válogatni. 

Az első ilyen szezonális szett három héten belül érkezik az élő szerverekre. Ez a szett az Elemek felemelkedése nevet kapta, csak úgy, mint a pre-season. Ez a válogatás rengeteg újdonságot ígér számunkra:

  • 3 új faj: Desert (Sivir), az Inferno (Diana) és a Poison (Kog'Maw) 
  • 2 új kaszt: Summoners (Zyra) és Mystics (Nami)

Ezen kívül három teljesen új hős is érkezik három hét múlva, ők nem mások, mint Olaf, Lux, illetve Annie, illetve Zed kap majd egy kis átdolgozást. 

Azok, akik sokat játszottak a béta teszt folyamán, természetesen nem hagyja jutalom nélkül a Riot, viszont a szett bevezetése előtt érkezik majd egy teljes ladder visszaállítás. Majd elfelejtettük, természetesen a második szett nem lenne teljes új little legends-ek, illetve új aréna kinézetek nélkül. Erről viszont nem osztott meg velünk több információt a fejlesztői gárda, de az eddigi kreativitásból kiindulva most sem fogunk csalódni. A PBE szerverein október 22-től lesz elérhető ez a frissítés.

És végül, de nem utolsó sorban. A dolog, amire mindenki várt. ÉRKEZIK ANDROIDRA, ILLETVE IOS-RE A TEAMFIGHT TACTICS! Kora 2020-ban lesz elérhető mindenki számára, de előtte persze lesznek alfatesztek, amikre már lehet is jelentkezni! A legjobb dolog pedig, hogy crossplatform lesz, ami azt jelenti, hogy PC-sek tudnak majd a mobiltelefonosokkal játszani és természetesen fordítva is. 

Ti örültök ezeknek a változtatásoknak a Riot részéről?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!