Hirdetés

CS:GO vagy Overwatch killer játék lesz a Project A?

FPS játék is készül a Riot Games berkeiben.

Hirdetés

A League os Legends 10. születésnapja alkalmából tengernyi újdonsággal, köztük eddig sosem látott játékokkal is elhalmozta a rajongókat a Riot Games. Ezek közül a Hearthstone és a Magic: The Gathering babérjaira törő Legends of Runeterra a legkiforrottabb, de láttunk mobilos LoL-t, verekedős játékot, MMO-t és egy roppant érdekes FPS-t is.

Az egyelőre még csak Project A kódnéven futó program a fejlesztés egy nagyon korai fázisában van, de már így be tudtuk sorolni a játékot a jelenleg piacon lévő címek közé. Van aki szerint a CS:GO aggódhat, van aki szerint az Overwatch, más pedig azt mondja, hogy az aranyközépút valahol a kettő között lesz majd megtalálható. Többek között erről is mesélt egy kicsit a Riot Games CEO-ja, Nicolo Laurent.

"Szögezzünk le valamit, a Project A egy lövöldözős játék lesz. Nem a játékbeli képességekkel fogsz fragelni, azok inkább taktikai előnyhöz juttatnak majd, hogy aztán leadhasd a legjobb lövést. Az egyes karakterképességek inkább a fegyverek működésére, mintsem a konkrét sebzésre lesznek majd hatással."

Később azt is elárulta, hogy maga a játékmenet, a 'gunplay' a taktikus irányt követi majd, tehát ezen a téren inkább számíthatunk egy nagy adag CS:GO-s beütésre, megfejelve néhány karakterképességgel, ami persze leginkább az Overwatch-ból lehet ismerős a jelenlegi FPS-ek közül. 

Messzemenő következtetéseket egyelőre nem szabad és nem is lehet levonnunk, de mindenképpen érdemes lesz figyelnünk a játék fejlesztését, könnyen lehet, hogy tényleg a jövő egyik kompetitív szinten is meghatározó FPS játéka lesz a Project A.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
5 db hozzászólás
 • Scolwerz 7 hónapja
  Ezzel már csak az a baj, hogy a videóban bemutatott "képességek" 80-90%-a fullosan Paladins copy De nekem tetszik a játékötlet
  0 0 Válasz
 • Agasarsis 7 hónapja
  Scol igen ezek Paladinsra hajazó képességek nem OW-re
  0 0 Válasz
  • Sziky 7 hónapja Agasarsis
   Nem a pontos képességeken van a lényeg, hanem, hogy vannak, mint az Overwatchban. :D Hibái ellenére is a Blizzard játéka még mindig ott van a legnépszerűbb e-sportok között, a Paladins meg.....hát....létezik. Egyértelmű, hogy az ember melyikhez hasonlít egy készülő heroshootert.
   0 0 Válasz
 • Agasarsis 7 hónapja
  Egyébként a Paladins a maga nemében nem egy rossz játék.
  0 0 Válasz
 • nagyonjo33 7 hónapja
  Cs-t nem fenyegeti mert akinek nem jön be ez a rajzfilmes lövöldözés az nem most fog rászokni
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?