Komplett CS:GO-t is játszhatunk Minecraftban, néhány ikonikus pályán

Komplett CS:GO-t is játszhatunk Minecraftban, néhány ikonikus pályán

Dust2-n, Nuke-on és Vertigon is játszhatnak a Minecraft kedvelői.

Lehet szeretni és nem szeretni a CS:GO-t, az vitathatatlan, hogy korunk egyik legnépszerűbb játéka, ami az e-sport egy szép szeletét is magáénak tudhatja. Hasonló elmondható a Minecraftról is, bármennyire is utálják sokan, az alap Minecraft, bugyuta modok nélkül egy rendkívül sokoldalú és érdekes játék.

A kettő találkozása pedig még inkább lenyűgöző tud lenni. Persze nem arról van szó, hogy a CS:GO bármiben is hasonlítana a Minecraftra, de utóbbi játék többször bebizonyította már, hogy egészen elképesztő dolgokat lehet benne megalkotni, akár CS:GO pályákat is. 

Az egyik legnépszerűbb persze Dust2, ami nem csak a Counter-Strike, de az összes videojáték pályái között is igen előkelő helyen szerepelhet. A Minecraftban szereplő pályákon persze nem csak a már ikonikus helyszíneket lehet 'kockásítva' bejárni, de maga a játék is működik. A kezdőkön lehet vásárolni, mindkét lerakón élesíteni és hatástalanítani is lehet a bombát.

Nem csak Dust2 létezik azonban a népszerű játékban, megtalálhatjuk Nuke és Vertigo Minecraft mását is. Mindkét pálya mása páratlan pontosággal épült fel, Vertigon nem csak a helyszínéül szolgáló felhőkarcoló, de a környező épületek is megépültek, amikbe nem kevés energiát és időt ölt az alkotója.
Hasonlóan lenyűgöző másolatot kapott Nuke is, ami véleményem szerint a CS:GO egyik csúnyán alulértékelt pályája. Egyrészt az egyik legszebb helyszíne szerintem a CS:GO-nak, másrészt pedig kellő odafigyeléssel izgalmas és eredményes köröket lehet rajta játszani, ellentétben a közhiedelemmel. Egészen parádés a pálya Minecraft feldolgozása is, az extra bevilágításnak köszönhetően pedig szinte olyan érzés fogja el a játékost, mintha az eredeti pályán játszana.

Nuke A lerakója a Minecraftban

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!