Ne bízzuk el magunkat, de ha valamikor, akkor most van esély egy új Operationre

Adatbányászok szerint is van esély arra, hogy hamarosan meglep minket valamivel a Valve.

Lassan már kimondani se merem, sőt, begépelve is kerülöm az Operation szót, most azonban mégis úgy tűnik, hogy újabb nyomok bukkantak fel. Többször is lett volna rá alkalma a Valve-nak, de most tényleg minden összevág, ha most nem kapunk Operationt, akkor semmikor.

Az új Cache leleplezésével mindenki arra számított, hogy kapunk egy Operationt is, bár ez a múlthéten nem valósult meg, nem járunk messze a tudni vélt igazságtól. Az új Cache ugyanis még csak a Steam Műhelybe érkezett, hivatalosan még nem került vissza a játékba, így könnyen lehet, hogy a végleges pálya megjelenésekor jön majd valami extra is.

Ezt látszik alátámasztani az, hogy Cache első verziója is egy Operation, méghozzá a Bravo keretein belül debütált, így illő lenne, ha a felújított verzió is hasonlóan jelenne meg. Ráadásul idén 20 éves a CS, amire a Valve egy közösségi versenyt írt ki, amiben a 20. szülinaphoz kapcsolódó skineket és matricákat készíthettek a rajongók. Ennek a határideje is pár napja járt le, így akár egy felturbózott Operation, egy gigászi CS20 esemény is érkezhet majd.
Persze ezekről is eddig is tudtunk, ami viszont még inkább megerősíti az elméletet, az az, hogy Nors3 szerint egy új béta kód került a CS:GO fájljai közé, ami természetesen titkosított és csak jelszóval érhető el. Sokak szerint ez csak egy egyszerű frissítés jele, de Nors3 szerint olyan kódok is találhatóak a sorok között, amikre eddig nem volt példa. 

Lélegzetvisszafojtva azért ne várjátok az új Operationt, de tény, hogy most talán még a csillagok is megfelelő alakzatban állnak. Ha valamikor, hát most igazán kaphatnánk egy már évek óta várt Operationt.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!