2021-re felépülhet Európa legnagyobb gaming komplexuma!

7500 négyzetméteren düböröghet az e-sport, a gaming és a zene Stockholm városközpontjában.

2020-ban az egész világ Stockholmra figyel majd, ugyanis a The International helyszínének Svédország fővárosát választották. Nem csak emiatt érdemes követni a skandináv országgal kapcsolatos híreket, mivel hatalmas beruházásokba kezdtek gaming fronton. A Space vállalat bejelentette, hogy a Sergels téren 2021 első félévében megnyitják Európa legnagyobb állandó e-sport helyszínét, ahol 24/7-ben pöröghet egész évben a gaming!

A hétemeletes épületben nem csak simán játszani lehet majd, ugyanis ennél sokkal többről van szó. A zenészeknek és énekesnek több stúdiót is berendeznek majd, ahol felvehetik a legújabb slágereiket. Emellett 650-800 férőhelyes arénát is felhúznak az épületen belül, ahol élőben lehet követni a legnagyobb eseményeket. A videojátékok szerelmeseinek berendeznek egy olyan szobát, ahol egyszerre 500 high-end PC-n lehet pörgetni a legújabb címeket, de a VR és konzolosoknak is készülnek meglepetéssel. Naponta 5000 látogatóra számít a cég, amihez már fejlesztik az alkalmazást, hogy könnyedén, a telefonnal tudjon fizetni minden idős és fiatal. Különleges tagsági programmal is készülnek, aminek keretében szabadon igénybe lehet venni majd a három emeleten elterülő közösségi irodákat, ahol bárki dolgozhat a laptopján, ha úgy van kedve, de belépőt kapnak a tagok az edzőterembe, sőt egy különleges Space Clubról is vannak már híresztelések, amit csak 23 év felettiek vehetnek igénybe. Természetesen minden tag ingyenesen játszhat majd a legdurvább gépeken, ezért garantálható, hogy azonnal elfogynak majd ezek a prémium belépők.

Az egész Space mögött az a Gustav Käll áll, aki egyébként az ESL és az Universal Music Group e-sport részlegének vezetője is. Elárulta, hogy az online térben minden a játékokról, a zenéről és tartalomgyártásról szól. Ez az a három pillér, amire a Space Stochkolm felépülhet a fiatalok legnagyobb örömére. Stochkolm polgármestere, Anna König Jerlmyr hozzátette, hogy a hatalmas komplexum nem csak a főváros, hanem egész Svédország jelképe lehet majd.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!
 

Kövess Minket!