Hirdetés

Három fiókkal is Challengerbe jutott a legjobb magyar dzsungeles!

Három a magyar igazság, ezt a GamersOrigin magyar dzsungelese is úgy tűnik, hogy nagyon is jól tudja.

Hirdetés

Megjárta az EU Masterst, megnyerte a MEB-et, alapszakasz győztes lett a francia ligában, de most más kihívást keresett magának. Subicz "bluerzor" Dániel első magyar játékosként jutott Challengerbe három különböző fiókkal az EUW szerveren!

A játékosok 99 százaléka csak álmodozik arról, hogy egyszer majd ő is ott lehet a világ legjobbjai között. Vannak olyanok, akiknek ez szinte ujjgyakorlatnak számít, elég csak arra gondolni, amikor a profi LoL-osok elutaznak egy más régióba versenyezni és gyakorlásként csak úgy kiütik a Kihívó rangot. Mumus100 Koreában már megmutatta, hogy a magyar Solo / Duo játékosok ott vannak a League of Legends playerek elit klubjában, most bluerzor tett le olyasmit az asztalra, amire eddig még nem volt példa. A francia profi LoL csapat, a GamersOrigin dzsungelese a bluerzor, a bIuerzor és a TeamZor fiókjával is bejutott a legerősebb ligába az EUW szerveren.

bluerzor

Közel 800 mérkőzést játszott már le bluerzor a main accján, ahol Lee Sinnel keseríti meg legtöbbször az ellenfelek dolgát. A legnépszerűbb karakterinek mindegyikével átlépi az 50 százalékos győzelmi arányt. Az első karakter, amivel viszonylag gyengébben teljesít az Kayn, de nem is erőlteti a kaszás jungle-rt.

bIuerzor

Közel 500 mérkőzés, de Lee Sin helyett Sylas viszi a prímet ezen a fiókon. A KDA-k annyira nem kiemelkedőek, de a winrate jobb és a teljesítmény még mindig kiegyensúlyozott. Ha pusztán a statisztikákból indulunk ki, akkor se Sylas, se Qiyana nem kéne, hogy ennyire jól szerepeljen, bluerzor mégis ezekkel a hősökkel játszotta a legtöbbet. 

TeamZor

Végül a legfrissebb account, amin még 300 lejátszott mérkőzés sincs, ennek ellenére vígan elvan Challengerben. A Lee Sin itt is meghatározó, de már feltűnik a listán Nidalee is, ami még mindig bluerzor névjegyének számít, hiába nem fordul elő túl gyakran a kompetitív mezőnyben. Sylas ugyan gyengébben teljesített ezen a fiókon, de Kha'zix és Elise megfelelően kompenzálta ezeket az elveszített százalékokat.

Bluerzornak ezúton is gratulálunk és reméljük, hogy a GamersOrigin színeiben, Tóth "Kubu" Viktorral az oldalán megmutathatják ismét, hogy komolyan kell számolni velük az egyik legerősebb európai LoL ligában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?