Egy igazán legendás fegyver tér majd vissza a játékba nemsokára!

Egy igazán legendás fegyver tér majd vissza a játékba nemsokára!

Hamarosan jöhetnek a CS20 meglepetések.

Tegnap mi is beszámoltunk nektek arról, hogy ha valamik, hát most lenne itt az ideje annak, hogy a Valve meglepjen minket egy új Operationnel. Egyelőre még semmiben sem lehetünk biztosak, de nagyon úgy néz ki, hogy a Counter-Strike 20. születésnapja alkalmából lesznek meglepetések.

Egyrészt szinte biztos, hogy kapunk majd egy CS20 kollekciót, hiszen a Valve kiírt egy közösségi versenyt még a nyáron, aminek során CS20 tematikájú skineket és matricákat vártak a közösségtől. Ezeknek a beadási határideje múlthéten járt le, a legjobbakat pedig alighanem megkapjuk majd egy új gyűjteményben.

a képre kattintva még több CS20-as skint és matricát nézhettek meg, persze csak a legjobbak közül válogattam

A skinek és matricák mellett viszont már biztosra tudjuk azt is, hogy egy új kés is érkezik majd a játékba. A CS:GO kései egyébként is különleges helyet foglalnak el a játékosok szívében, de ez a darab több, mint valószínű, hogy mindenki kedvence lesz majd. 

Fiatalabb olvasóink talán nem is tudják mi ez a csoda, de a régi motorosok gyanítom lefagytak egy pillanatra amikor meglátták, hogy az 1.6-ból jól ismert kés teszi majd tiszteletét a CS:GO-ban. Őszintén remélem, hogy a legendás 'bökő' csakis a videóban is látható formájában kerül majd be a játékba és erre nem lesznek kaphatóak különböző skinek. Ez a kés, így tökéletes, ahogy van.
Az sem lenne rossz, ha mindezek mellé egy komoly szülinapi eseményt is kapnánk, de egyelőre semmi pontosát nem tudunk arról, hogy mit tervez a Valve vagy, hogy egyáltalán mikor.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!