Három ingyenes játékra csaphatunk le: cyberpunk horrortól a grand stratégáig!

Három ingyenes játékra csaphatunk le: cyberpunk horrortól a grand stratégáig!

Érdemes figyelni az akciókat, mivel három játékot is ingyen tölthetünk le limitált ideig.

A szokásos Epic Games Store-os akciók mellé megérkezett egy Steam ajánlat is. Limitált ideig teljesen ingyen tölthetjük le a legnépszerűbb webáruházakból az Alan Wake's American Nightmare-t, az >observer_-t és a Crusader Kings 2-t. Összesen több, mint 10 000 forintot spórolhatunk, ha a számláló lejárta előtt behúzzuk a játékokat!

Alan Wake's American Nightmare

Sajnos a Remedy nem igazán fektetett túl sok energiát az Alan Wake standalone játékába. Folytatásnak nem nevezhető az American Nightmare, bár a főszereplője ugyanúgy Alan Wake, aki Mr. Scratch és a sötétség szörnyei ellen kell, hogy felvegye a harcot. A sztori és a horror elemek helyett, inkább rámentek az akcióra, így pörgősebb jelenetekből nem lesz hiány, azonban a világ kiüresedett és nem igazán érdemes figyelni a történetre, mert nincs sok értelme. Kellemes kikapcsolódásnak elmegy, de csodát nem kell várni tőle.

>observer_

A cyberpunk horrorjáték 2084-ba kalauzol el minket, amikor mindent elpusztított a Nanophage és a Háború. Akik túlélték ezeket a csapásokat, inkább elmenekültek a VR világba és a drogokban találtak megnyugvást és örömöt. Dan Lazarski detektívet irányíthatjuk, aki különleges Observerként járja a várost, miközben csak egyetlen cél vezérli. Meghackelni és bejutni a gyanúsítottak elméjébe, hogy minden apró részletre fény derülhessen.

Crusader Kings II

A grand stratégia szerelmesei több száz órát beleölhetnek a CK 2-be, ami hiába egy 2012-es játék, még mindig nagyszerűen szórakoztatja a zsáner rajongóit. Összetettsége miatt kifejezetten a hardcore játékosoknak ajánlott kipróbálni, de néhány tutorial videó és jó pár óra gyakorlás után bárkiből lehet népét sanyargató, vagy épp bőkezű uralkodó.

Siessetek, amíg élnek az akciók, mivel limitált ideig lehet csak letölteni mindhárom játékot!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!
 

Kövess Minket!