Nagyon pörögnek a Secret Highlander deckek, mutatjuk a Huntert és a Paladint!

Nagyon pörögnek a Secret Highlander deckek, mutatjuk a Huntert és a Paladint!

Az egész ladderen nem sok jobb pakli van a Secret Highlander Paladinnál és Hunternél, mutatjuk a két változatot.

Zephrysszel az élen tarolnak a Secret Highlander deckek. Jelenleg a Standard rankeden nincs erősebb változat ezeknél a pakliknál, ha az egész laddert figyelembe vesszük. A Hunter és a Paladin rajongók számára ezek a verziók alternatívát jelenthetnek, azonban mélyen a zsebbe kell nyúlni ahhoz, hogy összerakjuk a nagyon drága listát!

Secret Highlander Paladin - 61,7 %-os winrate

Deck kód: AAECAZ8FHowBngHcA8gEzwb6Bq8HrfICwP0C9v0C1v4C2P4C2f4CoIADvpgDjpoDkJoDg6EDxaED/KMDyKQDlqYDhKcD/acDn7cD2NID2dID49ID5NID5dIDAAA=

N'zothtal a fedélzeten keseríti meg az ellenfelek életet a Paladin leglassabb verziója. A Secreteknek és olcsó lényeknek köszönhetően olyan érzésünk lehet, mint ha egy Aréna deckkel játszanánk, csak vannak benne működőképes szinergiák. Területi leszedést itt sem kell keresni, de nem is igazán van ezekre szükség, mivel a Zephrys erejében lehet bízni. Talán a legjobb és legstabilabb Highlander deck jelenleg a metában, érdemes most ezzel játszani, ha megvannak hozzá a szükséges lapok.

Secret Highlander Hunter - 61,7 %-os győzelmi arány

Deck kód: AAECAR8engGoArUDxwOHBMkErgbrB8UI2wn+DJjwAqCAA6eCA5uFA6CFA/WJA/mWA76YA7acA56dA/yjA+SkA5+lA6KlA6alA4SnA5+3A9vSA+XSAwAA

N'zoth helyett Zul'jin zárhatja le a mérkőzést a Secret Highlander Hunterben, ami a fenti Paladinhoz hasonlóan kifejezetten erős early game-mel rendelkezik a Secreteknek köszönhetően. Ezekhez a két manás varázslatokhoz betársultak a Beastek és egy két Mech is csatlakozott hozzájuk, így áll össze deck eleje. Az ötödik körtől új lendületet vehet a deck, mivel a Subject 9 segítségével újratölthetjük a kezünket Secretekkel, majd érkezhet a Dinotamer Brann, ami hét manáért idézi meg nekünk King Krusht. A Call of the Wild visszatérése segített abban, hogy még erősebb legyen Zul'jin, de a mai HS-ben a 9 manás varázslat annyira nem mozgatja meg önmagában a dolgokat. Huffer az egyedüli, aminek azonnali hatása van a boardra, de az 5/2-es Charge a late game-ben már nem sok vizet szokott zavarni. 

Mindkét deck brutálisan hatékony, ha az egész laddert figyelembe vesszük, de a Paladinban nagyobb a potenciál. Ettől függetlenül a Hunterrel is ajánlott játszani, de nem szabad elfelejteni, hogy már nincs sok hátra az új kiegészítőig, így minden craftolást kétszer meg kell gondolni.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!