1.6-os késsel és gyönyörű AWP-vel érkezett meg a CS20 Case!

Sajnos se AK-t, se M4-et nem találunk a ládában.

Végre valahára a tegnap este folyamán megérkezett a legújabb frissítés, aminek koronája egyértelműen az új Case és Sticker kapszula volt. A régóta emlegetett CS20 szülinapi láda megjött és az új 1.6-os kés mellett gyönyörű skineket találhatunk benne. Egyetlen szépséghibája, hogy AK és M4 sem került bele, míg Famas-ból például kettő is van.A képen láthatjátok az összes skint majd rákattintva a galériában külön is megtekinthetitek őket. Az egészen biztos, hogy az első Famas-ra és az AWP-re nem lehet panasz, az 1.6-os kések pedig komoly nosztalgiát ébreszthetnek mindenkiben. Kivételes az összes skin valamilyen régebbi esemény miatt került be, legyen az Operation vagy maga a szülinap ünneplése. Emellett pedig párat a pályákon lévő pozíciókról vagy éppen egy-egy játékos megmozdulásairól neveztek el. A Tec-9 Flash Outot egyértelműen a Flashdance kitalálójának n0thingnak címezték, az új Glock Olofmeistert illeti az Overpass B lerakóján nyújtott hatástalanítása miatt, amikor 14-14-es állásnál szó szerint égett alatta a talaj.

A fejlesztők végül még Stewie-t tagelték be a poszt alá, ugyanis a P250 Inferno leírása egyértelműen neki szól. A FaZe elleni Major döntőn ugyanis a Cloud9 színeiben borzalmasan fontos kört hozott szinte egyedül a B lerakón, aminek köszönhetően OT-ra mentették, később pedig meg is nyerték a meccset. A tökéletes támadásnak induló B futásnál már nem volt idejük lerakni a bombát Stewie hősies védekezése miatt, James Bardolph pedig ekkor mondta ki a mára már kultikussá váló mondatot: "But look at the time!".

A Stickerek között is vannak legendás darabok, a galériában őket is megtekinthetitek.

Összességében nem panaszkodhatunk a ládára, de Operationt ezúttal sem kaptunk. Reméljük, hogy életünk során azért majd még kipróbálhatunk egyet és nem dobta ki örökre az ablakon az ötletet a Valve.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!