Hirdetés

Régi exploit teheti tönkre játékunkat az új Cache-en

Reméljük minél hamarabb javítják majd a pályát.

Hirdetés

A megszokottal ellentétben ezúttal szombat reggel ébredtünk CS:GO frissítésre. Az új patch Operationt nem, de szebbnél szebb skineket és matricákat hozott, illetve a felújított Cache is végre megérkezett hivatalosan is a játékba.

Az új Cache egyelőre csak DM, Casual és Scrimmage játékmódokban játszható és persze még most is sok apró és nem annyira apró javítás előtt áll. Az egyik legnagyobb gond, hogy bár sok javítást kapott mióta megjelent a Műhelyben, az FPS még mindig alacsonyabb kicsit, mint a régi Cache-en, de még a szintén nemrég felújított Inferno és Dust2 pályákhoz képest is alacsonyabb.

Az FPS gondokon túl a lenti videó is a pálya egyik nagy hibáját mutatja be. Még tavaly télen derült ki Darnias jóvoltából, hogy néhány meglehetősen könnyű exploit kihasználásával gyakorlatilag szétesik Cache, a játékos pedig olyan textúrákon is átlát, amiken nagyon nem kellene.

Ahogy most Darnias és Sparkles jóvoltából kiderült, ugyanezek az exploitok még az új Cache legfrissebb verziójában is működnek, pedig lassan már egy éve, hogy felhívták rá a Valve figyelmét. Nem azt mondom, hogy rengetegen csaltak ezzel a módszerrel, hiszen abból valószínűleg már hónapokkal ezelőtt hatalmas felháborodás lett volna, de még így is egy olyan hibáról beszélünk, amit nagyon nem lenne jó viszontlátni, még az MM meccseken sem. 

Reméljük, hogy Sparkles új videója végre célba ér, és ezek az exploitok javítva lesznek még mielőtt az ESEA, a FACEIT vagy az MM rangunk múlik rajta.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?