Egy iszonyatosan cuki ajándék vár rád, ha előregisztrálsz a Legends of Runeterrára

Egy Riotos elárulta nekünk, hogy egy limitált kiadású Poro skin lehet a miénk, ha elő regisztrálunk a játékra.

A Legends of Runeterra egyelőre tarol Twitch-en. A legnagyobb kártyajátékosok folyamatosan pörgetik és úgy néz ki, hogy sokakat érdekel az egész. Persze ebben nagy szerep van annak, hogy a nézőknek esélye van arra, hogy a közvetítések alatt véletlenszerűen kapjanak hozzáférést a játékhoz. Persze ezen kívül lehet előregisztrálni és azon keresztül is pörögnek kifelé a kulcsok, de nemcsak ezért éri meg. Nemrég Riot Polybius a következőt osztotta meg Twitteren.

Ezek szerint, aki előregisztrált a játékra, a teljes kiadáskor kap majd egy Moonstruck Poro kinézetet. Ahhoz, hogy a kis krapek landoljon a fiókunkban nem szükséges, hogy legyen aktív játékunk. Tehát nem kell csüggedni akkor sem, ha a Twitch nem dob hozzáférést vagy nem kapunk e-mailt arról, hogy indulhat a kaland. 

A játékon belül várhatóan a kis Poro lesz az egyik, akinek lehet majd kinézeteket szerezni, akár pénzért, akár más úton-módon. Az viszont biztos, hogy ez a skin csak azoknak jár majd, akik elő regisztrálnak. Ugyan lehet, hogy később más módon is be lehet szerezni, de az is benne van, hogy iszonyatosan ritka lesz, ha tervezed tolni a játékot, akkor mindenképpen érdemes beregelni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!