Változik a Minion XP és kevesebb ugyanolyan sárkány jön majd meccsenként

Változik a Minion XP és kevesebb ugyanolyan sárkány jön majd meccsenként

Ugyan a legfontosabb infókat már tudjuk az előszezonról, de a kicsi részleteket még nem ismertük, most Meddler adott még pár morzsát.

A Riot a héten ledobta az atomot, mikor kedden bejelentették, hogy majdnem minden stílusban játékokat fejlesztenek és 2020-tól kezdve folyamatosan dobják majd azokat piacra. Ezek mellett szinte csak egy széljegyzet volt, hogy a LoL is kap egy nagyobb adag változást, eljön a sárkányok kora.

Az újdonságok pedig már itt vannak a nyakunkon, hiszen jövő hét kedden jön a TFT második fejezete és egy héttel később a fenti dolgok is kikerülnek PBE-re. Persze volt pár kis dolog, ami fontos, viszont a videókba már nem került bele. Ezekről most Riot Meddler mondott nekünk pár szót.

  • Az első három sárkány, egy-egy játékban, mindig különböző lesz

Ez nagyjából annyit tesz, hogy az a négy fajtából három mindig ott lesz az első körben. A példa kedvéért az első három nézhet ki így: Ocean - Infernal - Mountain, de így nem: Ocean-Ocean-Infernal.

  • Változik a minionokért kapott Xp mennyisége

Erről már volt szó korábban, de most élesben is jön. A Dzsungleben és a Duo ösvényen kevesebb xp lesz, viszont a Solo ösvényeken felfelé mennek a dolgok. Ez pontosan annyit jelent, hogy dzsungeles XP-je 4%-kal, a duo játékosok XP-je 2,4%-kal csökken míg, ahol egyedül lesz valaki ott 2%-kal több XP csörgedezik majd a minionok után. A változás egyébként a Dzsungelt érinti majd a legjobban, hiszen Krugokról egy adag XP átmegy a Grompra, így több útvonal is megnyílik majd. Hogy a változások az ösvényen mit hoznak majd, az jó kérdés, Meddler azt mondja, hogy a változás alig lesz észrevehető, de ezt majd meglátjuk.

  • Vilemaw visszatérhet máshol

Ugyan a Twisted Treeline nyugdíjba megy, de a fejlesztők nem akarják az egészet sutba vágni. Kezdésnek valahol majd találnak helyet Vilemaw-nak is. Hogy belőle TFT boss lesz vagy egy esemény során kerül be, mint sztárvendég, azt egyelőre nem tudjuk, de az tuti, hogy nem merül feledésbe egy íróasztal fiókjában egy hordozható meghajtón. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!