Hatalmas leárazásokkal próbálja meg magához csábítani játékosokat az Epic Store

Megérkezett a Halloween! Az Epic Games nevéhez mérten epikus leárazásokkal jutalmazza a szemfüles játékosokat a közelgő ünnep alkalmából.

Az Epic Game Store továbbra is kemény konkurenciaként próbál fellépni a Steam ellen, szerencsére most nem az exkluzívok felvásárlásával, hanem gigászi akciókkal próbálja elérni. Lássuk, mivel lepett meg minket ez ünnep alkalmával!

Borderlands 3

Borderlands 3 sale
Az első leárazás a méltán híres Borderlands 3. kiadásának Deluxe és Super Deluxe változatát foglalja magába. A Gearbox Software legújabb játékát idén szeptemberben adták ki és, azóta is meglehetős népszerűségnek örvend a kritikák alapján. Ezzel a promócióval minden bizonyára a bónusz játékmódokat szeretnék az előtérbe helyezni, mivel a leárazás csakis az extra változatokat (deluxe és szuper deluxe verziót) érinti, magát az alapjátékot nem. De a műfaj kedvelői minden bizonnyal örülnek majd a lehetőségnek, hogy olcsóbb áron kaparinthassák meg a kedvelt játékot.

Rainbow 6 Siege

Rainbow 6 sale

A Rainbow Six Siege az Ubisoft által publikált játék, még 2015-re vezethető vissza. Bár ez a játék nem rendelkezik egyjátékos kampánnyal, annál nagyobb hangsúlyt fektet a többjátékos csapatmunkára és stratégiákra. A kiadó állítása szerint ez a játék a valós életből vett szituációkra épít, amiket tényleges terrorelhárító egységek beszámolói és helyzetei alapján hoztak létre. Nem elhanyagolható tény, hogy a környezet erősen rombolható, ami plusz realizmust ad a játéknak. 

Ha ez mind nem elég, a játék egy meglehetősen nagy (szám szerint 60%-os) engedménnyel megkaparintható.

For Honor

For Honor sale

A For Honor szintén egy Ubisoft-os játék, ami ugyan tartalmaz egyjátékos kampányt amely kb 10-11 óra hosszú, de sok szerint szerint a fő attrakciója mégis a többjátékos mód. Az online játék tartalmaz több stílust, ilyen például a "Duel" amiben kisorsolnak ellenünk egy ellenséges játékost, és az aki háromszor legyőzi az ellenfelét, az megnyeri a meccset. Az online játékmenet több frakcióra oszlik, ezek közül válaszhatjuk a játszható hősöket, ilyenek például a lovagok illetve a szamurájok, akik kiegészítik az összesen 24 hősből álló hadsereget. Ezt a játékot is egy több, mint 50%-os leárazással címkézték fel a rajongók nagy örömére.

This War of Mine

This war of mine Sale

A This War of Mine egy picit régebbi stratégiai/taktikai játék. A játék lényege hogy a kis csapatunk számára biztosítsuk a túlélést egy háború sújtotta környezetben. Míg az orvlövészek ellehetetlenítik a városban való napközbeni mozgást, addig az éjszaka leple alatt eldönthetjük, hogy ki az aki a csoportunkból lefeküdhet aludni, és ki az, aki megpróbálja majd felderíteni a sötétség leple alatt rejtőző titkokat - és esetlegesen szerez néhány szükséges élelmiszert vagy gyógyszert a csapat számára. Ez a remek stratégiai játék is hatalmas árkedvezmény (-70%) mellett elérhető az alábbi linken.

Egyéb játékok

Ha a felsorolt játékok nem elégítették ki kiváncsiságodat, vagy csupán más fajta tartalomra vágysz, vess egy pillantást a következő játékokra, amik szintén leárazva hozzáférhetőek:

The Walking Dead a Telltale Games az egyjátékos sztorira épülő mestermunkája szintén elérhető -30%-os árkedvezménnyel. 

A Control című akció-kaland című játék - ami az amerikai kormány titkosügynökségéről, és az általuk vizsgált fantasztikus kutatásról szól - szintén leárazásra került -25%-al. 

World War Z. című játék A Saber Interactive kiadótól, ami egy csapat túlélőt kalauzol el a zombiapokalipszis által sújtotta új világba. Ez a játék -30%-os áron a tied lehet. 

Beyound Two Souls a Quantic Dream által készített játék szintén akciósan megvásárolható, -20%-os engedménnyel a gyűjteményedben tudhatod.  

A leszállított játék teljes listáját megtaláljátok az Epic Game Stores oldalán.

Ti melyik játékot tartjátok megvételre érdemesnek?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!