Így néz ki a PlayStation 5 fejlesztői változata, kiszivárgott a konzol ára is!

Így néz ki a PlayStation 5 fejlesztői változata, kiszivárgott a konzol ára is!

Még több, mint egy év van a megjelenéséig, de folyamatosan érkeznek a pletykák a PlayStation 5-tel kapcsolatban.

Alig néhány napja került ki az internetre a PlayStation 5 megjelenési dátuma, de szinte 24 óra sem telt és már megtudtuk, hogy várhatóan mennyibe kerül majd a konzol az USA-ban. Már önmagában ettől is extázisba esnek a konzolrajongók, de mutatunk még néhány képet is a gépről, amik nagy valószínűséggel a fejlesztők számára gyártott verziókról készültek!

Playstation 5 megjelenés és ár

A hivatalos bejelentésben az szerepelt, hogy a "2020 Holidays" során érkezhet a konzol, de a kiszivárgott információk alapján ez az intervallum tovább szűkíthető. Várhatóan decemberben a karácsonyi nagy roham környékén lehet majd lecsapni a Sony legújabb műalkotására, ami egyedi látványvilágában, brutális erejével és nagyszerű exkluzív címeivel tuti, hogy az egyik nagy durranása lehet majd az ünnepeknek. Az egyik viszonteladó elárulta, hogy 500 euróért kerülhetnek majd a polcokra a PS5-ök, ami teljesen korrektnek mondható, ugyanis az előzetes információk 500-550 dollár körüli árazásról szóltak. A gyenge forint és a magas ÁFA miatt Magyarországon fel kell készülni a 180 000 forintos induóárra, ami nem kevés, de a technológiai újdonságot bizony meg kell fizetni.

Fejlesztői verzióról készült képek 

A fejlesztői verziót azok a stúdiók kapják meg szerte a világban, akik nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy a játékok meghódíthassa a Sony új konzolját. A kiszivárgott képek alapján megerősítést nyert a futurisztikus dizájn, amiben sokan kételkedtek, mert annyira egyedi a mostani generációhoz képest. A belsőről is érdemes szót ejteni, mivel nem fukarkodik a Sony, ha valódi erőről van szó. 8 magos, 16 szálas Zen 2-es AMD processzor lesz a konzol szíve, amihez AMD Radeon Navi grafikus kártya társul, természetesen ray-tracing támogatással. A telepített játékokat SSD-ről indíthatjuk majd el, a filmrajongók Ultra HD Blu-ray optikai meghajtóba pakolhatják majd a lemezeiket. Megújul a DualShock kontroller és kapunk egy temérdek portot, hogy mindent ráköthessünk a készülékre.

Ti várjátok már a PlayStation 5-öt?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!
 

Kövess Minket!