EU-n top 5-be, NA-n top 10-be ment Theo ezzel az N'zoth Hakkar Warriorral!

Top 10 Legendbe jutott két szerveren is Theo az N'zoth Hakkar Warriorral. Nem mindennapi tettet hajtott végre a kártyás.

A jó öreg Control Warriorral jelentős időt tölthettünk el, mielőtt megérkeztek volna a Wild lapok a Standard formátumba. Azóta nagyot fordult a világ és a Warrior szépen hátracsúszott a népszerűségi lista utolsó előtti helyére, miközben csak az Aggro verziója képes stabilan közepesnél kicsit jobb teljesítményre. Ez nem jelenti azt, hogy le kéne írni a Control változatot, ugyanis Theo bebizonyította, hogy jó techeléssel és kedvező matchupokkal nagy dolgokra lehet képes a pakli. Mutatjuk az N'zoth Hakkar Warriort egyenes top Legendből!

Theo's EU Legend #4, NA Legend #10 N'zoth Hakkar Warrior

Deck kód: AAECAQcM/AT7DJL4Ao77ArP8AqCAA5aKA5KfA/yjA5+3A+PSA+fSAwlLogT/B53wApvzAp77Ap+hA6GhA/KoAwA=

Kicsit átalakult a Control Warrior, köszönhetően N'zoth, the Corruptor érkezésének. A Tomb Wardeneket nem kell már erőltetni, ahogy az Armagedillo sem fejt ki akkora hatást, így az is elhagyható. Cserében a Khartut Defenderek veszik át a védelem szerepét, amiket egy mozdulattal visszahozhatunk, köszönhetően az Old Godnak. Bekerült még a deckbe Emperor Thaurissan is, ami az esetek nagy részében garantáltan lecsökkenti legalább 5-6 lapunk mana költségét.

A különlegesebb lapok sora Zephrysszel kezdődik, ami annak ellenére szerepel a listán, hogy alapvetően nem Highlander változatról van szó. Meg kell várni, amíg a duplikációk elfogynak a deckből, utána lehet kihasználni a különleges Legendaryben rejlő potenciált. A late game győzelemért ezúttal nem Elysiana felel, hanem Hakkar, ami simán elpáholja a Corrupted Bloodoknak köszönhetően az idegesítő Druidokat, amik végtelenített Elise + Baleful Banker + Kun kombóval keserítik meg a dolgunkat.

Hiába Theo nagyszerű eredménye, nem tudjuk jó szívvel ajánlani a fenti listát. Főleg azoknak érdemes kipróbálni, akik szerették a Control Warriort és keresnek egy jó listát ebből a változatból. A meccsek hosszúak, a győzelem messze nem garantált és még drága is a deck.

  OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!