Felejtsd el a töredékeket, teljes Legendary kinézet vár ránk a 10. napon!

A tizedik évforduló tizedik napján egy legendás hőskinézettel leszünk gazdagabbak.

A League of Legends tizedik születésnapjának alkalmából a fejlesztők nem győznek minket elárasztani a rengeteg ajándékkal és bejelentéssel. Lesznek itt értékesebbnél értékesebb jutalmak a napokban, a hosszútávra tekintve pedig új játékok, melyek segítségével büszkén viselheti az s betűt a Riot Games.
Visszatérve a 10. évfordulós ajándékokhoz, már túl vagyunk az első pár napon. Kaptunk idézői ikont, őrszemkinézetet, kék esszenciát, mesteri ládát és kulcsot, Kicsi Legendás tojást, a tizedik napon azonban valami különleges vár ránk.

A tizedik napnál ugyanis egy legendás kinézet zsetonja látható, egy játékos pedig felkereste a Játékostámogatást ezzel kapcsolatban, hogy mégis mire lehet számítani.

A tizedik napon ugyanis egy teljes hőskinézet üti a markunkat, tehát nem töredék, hanem egy komplett legendás hőskinézet. Csak olyan hősre kaphatunk kinézetet, aki megvan nekünk (úgy tűnik, hogy hibázott a játékostámogatás, ugyanis minden hősre kaphatunk lega skint a mai hírek szerint). Azonban, olyat nem kaphatunk, ami már megvan, avagy a fejlesztők figyelnek arra, hogy ne legyen duplikált darabunk valamiből.
Mindenesetre a 10 nap alatt így kettő kinézetet is kapunk, hiszen a 11. napi bónusz pedig nem más, mint az Annie-versary hőskinézet Annie számára, melyről már korábban beszámoltunk. Ha erről lemaradtatok volna, az alábbi cikkünben pótolhatjátok azt.

Ti milyen legendás (1820 RP-s) hőskinézetnek örülnétek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!