Megváltás lenne, ha nem készülne el ez az új Terminator játék

Megváltás lenne, ha nem készülne el ez az új Terminator játék

Az ember nem biztos, hogy olyan nagyon sokat várna el egy Terminator játéktól, de ez a 27 perces videó talán még azt a bizonyos legalsó lécet sem tudja megugrani.

A Teyon, akiknek korábban a Rambo The Video Game-t köszönhetjük, most egy új világraszóló projekttel álltak elő. Ők készítik el ugyanis a Terminator: Resistance című játékot, és bár már évekkel ezelőtt megemlítették, hogy tető alá hozzák ezt a tervüket, egészen mostanáig nem nagyon lehetett róla semmit tudni. Az is lehet, hogy az új filmre vártak, hiszen a Terminator: Sötét végzet bemutatója október végén esedékes, ezért ezzel az időzítéssel ők is felszállhatnak a hype vonatra. A bemutatójuk viszont pont a visszájára sült el, a 100 ezernél is több megtekintés után hatszor annyi dislike érkezett a videóra.

Képzelted volna, hogy egy Terminator gameplay, ami körülbelül 27 perces, egyetlen lövés nélkül tárul a szemed elé? Ha nem vagy a lövöldözés híve, akkor ez a játék bizony neked szól. Egyébként lehet benne durrogtatni, de lehet a lopakodni, hackelni is, és még képességéket is kapunk, melyeket turbózhatunk a kalandunk során. Kicsit olyan ez a bemutató videó, mintha egy rég elfeledett dobozt találtak volna a sufni mélyén, és abból halászták volna elő a játékot, pedig higgyétek el, ez mostani fejlesztés.

A játék november 15-én érkezik, de vajon kell ez nekünk?!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!