Hirdetés

Megváltás lenne, ha nem készülne el ez az új Terminator játék

Az ember nem biztos, hogy olyan nagyon sokat várna el egy Terminator játéktól, de ez a 27 perces videó talán még azt a bizonyos legalsó lécet sem tudja megugrani.

Hirdetés

A Teyon, akiknek korábban a Rambo The Video Game-t köszönhetjük, most egy új világraszóló projekttel álltak elő. Ők készítik el ugyanis a Terminator: Resistance című játékot, és bár már évekkel ezelőtt megemlítették, hogy tető alá hozzák ezt a tervüket, egészen mostanáig nem nagyon lehetett róla semmit tudni. Az is lehet, hogy az új filmre vártak, hiszen a Terminator: Sötét végzet bemutatója október végén esedékes, ezért ezzel az időzítéssel ők is felszállhatnak a hype vonatra. A bemutatójuk viszont pont a visszájára sült el, a 100 ezernél is több megtekintés után hatszor annyi dislike érkezett a videóra.

Képzelted volna, hogy egy Terminator gameplay, ami körülbelül 27 perces, egyetlen lövés nélkül tárul a szemed elé? Ha nem vagy a lövöldözés híve, akkor ez a játék bizony neked szól. Egyébként lehet benne durrogtatni, de lehet a lopakodni, hackelni is, és még képességéket is kapunk, melyeket turbózhatunk a kalandunk során. Kicsit olyan ez a bemutató videó, mintha egy rég elfeledett dobozt találtak volna a sufni mélyén, és abból halászták volna elő a játékot, pedig higgyétek el, ez mostani fejlesztés.

A játék november 15-én érkezik, de vajon kell ez nekünk?!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Deathwing 8 hónapja
    Új link kellene ^˘ .
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?