Thesszaloniki versenyre kapott meghívást a Salamander csapata

Thesszaloniki versenyre kapott meghívást a Salamander csapata

Egy belgrádi LAN után az úti cél Görögország.

Korábban, szeptember 15-én egy külföldi LAN versenyen, név szerint a Belgrade Open #3 rendezvényén, melyen többek között részt vette a FaZe két játékosa, coldzera és NiKo, illetve a csapat edzője, YNk is játszott csapattársaival az iNation színeiben. 

Szerbiában szép eredményt ért el a Salamander csapata, hiszen egészen a döntőig meneteltek, bár voltak hátráltató tényezői is a csapatnak, hiszen az AWP-s szerepet betöltő Bárányos " bzt " Renátó betegség miatt a verseny közepétől nem tudta tovább segíteni csapatát, így beugróval kellett befejeznie a LAN-t a csapatnak.

A belgrádi LAN után most GörögországbaThesszalonikibe kapott meghívást FLASH és csapata, a Balkan Legends CS:GO versenyére, ami november 15 és 17-e között kerül megrendezésre a Pyrsos Esports Stadium-ban.

A magyarok tehát az első csapat, akik meghívást kaptak a görög versenyre, a Salamander mellett még meghívást kapott továbbá a román Nexus együttese is, akikkel nem is olyan rég játszottak egy BO2 mérkőzést a SEC Season 10 csoportkörében, ahol mind a kétszer a magyarok tudtak nyerni 16-14-re.

Akik pedig a képet jobban szemügyre vették, azok azt is láthatták, hogy alexrad után új edző is csatlakozott a csapathoz Németh " django_R" Iván személyében, aki természetesen nem egy ismeretlen személye a magyar közösségnek.

Sok sikert kívánunk a magyar fiúknak Görögországban! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!