Hirdetés

Nem legendás lapok, amik nyugodtan kaphattak volna Legendary besorolást is

Egyes kártyák dizájnja talán túl jól sikerült ahhoz képest, hogy Epicnek vagy Rare-nek minősülnek. 

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a Blizzard komoly hangsúlyt fektet a Hearthstone kártyák tervezésére, többször előfordult már, hogy egyes lapok sokkal erősebbnek bizonyultak a játékosbázis kezében, mint a tervező asztalon. Extrém esetekben a stúdió idővel lecsap a nerf hammerrel és változtatnak a statokon vagy a képességen, de még így is vannak olyan Rare és Epic kártyák, amik túl nagy erőt jelentenek egy mérkőzés során. A játék egyik fórumán nemrég fel is tűnt egy kérdés, hogy melyek azok a nem Legendary lapok, amik a képességeik alapján számíthatnának akár Legendarynak is? 

A téma hozzászólói között sokan egyetértettek abban, hogy a Savannah Highmane pont ebbe a kategóriába tartozik, mivel ár/érték arányban egy jó lap és tulajdonképpen nevezhetnénk a Hunter kaszt classic legendás lapjának is. Mások az Obsidian Statue-t emelték ki, ami magas ára ellenére egy időben nem hiányozhatott egy pakliból sem a Taunt, Lifesteal és egy ellenséges lényt elpusztító Deathrattle-je miatt. Mindemellett az egyik legjobb példa egyébként a Knights of the Frozen Throne-ban érkezett Ultimate Infestation vagy a nerf előtti Call of the Wild, esetleg a Priest egykori bajnoka, a Drakonid Operative. 

Érdekesség, hogy ha végigmegyünk a Hearthstone történetén, akkor több hasonló lapba is belefuthatunk. A Warcraft univerzumában legendás Gorehowl például, mely van annyira jó leszedés, hogy csak egyet tarthassunk magunknál belőle, de ugyan ez érvényes mondjuk a Paladinok veterán üdvöskéjére, a Mysterious Challengerre, vagy a Mage halálos befejezésére, a Pyroblastra is, plusz akár az Ancient of War is szóba jöhet a Druidnál.

Szerintetek egyébként milyen nem Legendary lapok kaphatnának Legendary besorolást? 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


  

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?