Nem legendás lapok, amik nyugodtan kaphattak volna Legendary besorolást is

Egyes kártyák dizájnja talán túl jól sikerült ahhoz képest, hogy Epicnek vagy Rare-nek minősülnek. 

Annak ellenére, hogy a Blizzard komoly hangsúlyt fektet a Hearthstone kártyák tervezésére, többször előfordult már, hogy egyes lapok sokkal erősebbnek bizonyultak a játékosbázis kezében, mint a tervező asztalon. Extrém esetekben a stúdió idővel lecsap a nerf hammerrel és változtatnak a statokon vagy a képességen, de még így is vannak olyan Rare és Epic kártyák, amik túl nagy erőt jelentenek egy mérkőzés során. A játék egyik fórumán nemrég fel is tűnt egy kérdés, hogy melyek azok a nem Legendary lapok, amik a képességeik alapján számíthatnának akár Legendarynak is? 

A téma hozzászólói között sokan egyetértettek abban, hogy a Savannah Highmane pont ebbe a kategóriába tartozik, mivel ár/érték arányban egy jó lap és tulajdonképpen nevezhetnénk a Hunter kaszt classic legendás lapjának is. Mások az Obsidian Statue-t emelték ki, ami magas ára ellenére egy időben nem hiányozhatott egy pakliból sem a Taunt, Lifesteal és egy ellenséges lényt elpusztító Deathrattle-je miatt. Mindemellett az egyik legjobb példa egyébként a Knights of the Frozen Throne-ban érkezett Ultimate Infestation vagy a nerf előtti Call of the Wild, esetleg a Priest egykori bajnoka, a Drakonid Operative. 

Érdekesség, hogy ha végigmegyünk a Hearthstone történetén, akkor több hasonló lapba is belefuthatunk. A Warcraft univerzumában legendás Gorehowl például, mely van annyira jó leszedés, hogy csak egyet tarthassunk magunknál belőle, de ugyan ez érvényes mondjuk a Paladinok veterán üdvöskéjére, a Mysterious Challengerre, vagy a Mage halálos befejezésére, a Pyroblastra is, plusz akár az Ancient of War is szóba jöhet a Druidnál.

Szerintetek egyébként milyen nem Legendary lapok kaphatnának Legendary besorolást? 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


  

Kövess Minket!