Új Hősök és frissítések érkeznek a Teamfight Tactics-ba!

Új Hősök és frissítések érkeznek a Teamfight Tactics-ba!

A Riot Games zöld utat adott az információknak, megtudtuk milyen új egységek, hősök, kasztok és származások kerülnek be a Teamfight Tactics világába. 

Az Inferno (tűz/láng) nevű származással rendelkező egységek képesek lesznek lángba borítani a talajt a célpont lába alatt, miközben százalékos sebzéssel sújtják azokat, utána pedig mágikus sebzés formájában nyújtják ugyanezt 5 másodpercen át. A három egységre kapott bónusz 80%-os mágikus sebzést okoz 5 másodperc erejéig, míg a 6 egységért járó bónusz 150%-ot ad. A merész 9 emberes egység-bónusz pedig egy masszív, 250%-os sebzésszorzót biztosít számunkra.Diána, aki szintén felölti az Idézők Szurdokából ismert Infernal (tűzben kovácsolt kinézet) megjelenését, összesen 2 aranyat kóstáló Orgyilkos + Infernal egység lesz. A hold bajnoka képességével 3 forgó gömböt idéz maga köré, amik mágikus sebzést okozva felrobbannak, ha megtámad egy ellenfelet. Diána emellett egy mágikus pajzsot is segítségül hívhat, ami a szintjétől függően képes elnyelni 150/250/350 sebzést.Kindred visszatérését a Teamfight Tactics-ban egy 3 aranyba kerülő Shadow + Infernal + Vadász karakterként teszi. A két fél itt is egyesíti az erejét: a farkas néha előreront, mágikus sebzést okozva, a Bárány pedig képes gyors ugrásokkal helyet változtatni. Kindred valószínűleg nagy hasznát fogja látni a mozgékonyságának, hiszen a Vadász kaszt részét képezi.

A Shadow származással kapcsolatban nem kaptunk információkat, de a Mágus kasztról megtudtunk egy-két dolgot. A Varázslókat lecserélve a Mágusok a 3-as egységkorlátot elérve kapnak 50% esélyt arra, hogy egymás után kétszer használják el a képességeiket, ez a szám pedig átlépve a 6-os egységkorlátot 100%-ra emelkedik. A Riot Games 10 éves évfordulós közvetítését követve azok, akik követték a játékot tudták, hogy rengeteg változás indult meg a Teamfight Tactics irányába a következő évben. Az Elementálok feltámadása (The Rise of Elements) meglep bennünket néhány új hőssel, kaszttal és származással a játékmódhoz - és négy hősre immár napfény is vetült. Syndra és Vladimir a Mágus kasztot fogják bővíteni Oceáni származással. Erről az a spekuláció járja, hogy bónusz mana regenerációt fog biztosítani az egségek számára.

Syndra képessége egy Hydro Sphere (Buborékbörtön) nevet kapta, ami a játékban a Q képességének felel meg. Ezzel megbűvöl egy gömböt a kijelölt helyen, ami mágikus sebzést okoz az ellenséges egységeknek.
Vladimir képessége a Drain (elszívás) lesz, ami megegyezik az Idézők Szurdokában viselt Q képességével, ahol is ezzel a képességgel megsebzi az ellenséges egységeket, majd önmagán ezzel megegyező mennyiségű életerőt gyógyít.

Annie és Zyra is tiszteletét teszi a hősbemutatón. Annie ultijával megidézi Tibbers-t, a hatalmas játékmackót amivel területi sebzést okoz, a mackó mancsai pedig fizikai sebzést osztanak ki. Zyra megidéz két nem célozható tűzköpő növényt a pálya két sarkában, amik a hozzájuk legközelebb eső egységet fogják támadni. Szintén itt került említésre a Desert (sivatagi) származás, ami az egységeknek 50%-tól 90%-ig terjedő páncélátütést fog biztosítani, attól függően hogy 2 vagy 4 egységed van ugyanabból a származásból.

Veigar szintén részt vesz a bemutatón a Shadow származásból valóként, de sajnos a hőst homály övezi. 

Azok akik szeretnék minél előbb megtapasztalni az újítások előnyeit, szerencséjük van, mert a szezon Béta-tesztje hamarosan befut a szerverekre november elején.

Szerinted milyenek lesznek az új hősök, kasztok és származások a teamfight tactics-ban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!