Hirdetés

Szuperteszt módosítások - Kétágyús nehéz tank buffolva, prémium Hellcat nerfelve!

Az IS-3-II és az M18 (90) paramétereit is megváltoztatták a szuperteszten a beszámolók alapján.

Hirdetés

Az IS-3-II egy tier IX-es kétágyús szovjet nehéz tank lesz, amitől méltán tart a játékosközösség, ugyanis egy rendkívül különleges mechanikával látták el a fejlesztők, aminek köszönhetően nemcsak egylövetű, hanem táras módban is használható, sőt egyedülálló módon szimultán is elsüthetjük mindkét lövegét.

Az IS-3-II jelentős buffokat kap. A két löveget innentől 3 másodperc helyett 2,5 másodperc alatt sütheti el egyszerre, és a lövegzár is 7 másodpercről 4 másodpercre csökken. Természetesen nem fenékig tejfel az élete a szovjet nehéz tanknak, ugyanis a lövegváltás -ami gyakorlatilag az egység táras mechanikája- 3,5 másodpercről 5 másodpercre lett növelve. Végül, de nem utolsó sorban a test frontpáncélzata 130 milliméterről 145 milliméterre, a torony frontja pedig 250 milliméterről 280 milliméterre növekszik.

A prémium Hellcat ugyan egy erőteljesebb motort kap, ami 460 helyett 550 lóerővel rendelkezik, aminek köszönhetően javul a fajlagos teljesítménye, a végsebességét könnyebben elérheti és tarthatja meg, ugyanakkor az újratöltési idejét 7,67 másodpercről 8,92 másodpercre növelték, tehát a tűzgyorsaság is lecsökkent 7,82-ről 6,73-ra, -így a percenként kiosztott sebzés 1.877-ről 1.615-ra csökkent.

Mindezek mellett pozitívum, hogy a szórás 100 méteren 0,34-ről 0,32-re javul, valamaint a toronyforgatás közbeni 0,16-os szórás 0,10-ra, a fordulási közbeni pedig 0,23-ról 0,16-ra lett csökkentve, de kétséges, hogy ez a minimális pontosság képes-e kompenzálni a több, mint egy másodperces újratöltési idő nerfet. Az egység korábbi paramétereit ebben a cikkünkben találjátok.

Mit gondoltok a módosításokról? Szerintetek szükségesek voltak a módosítások?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
8 db hozzászólás
 • nyisa70 8 hónapja
  Na a szórás húmbuk rizsa számítástecnikában nincs véletlen, azért írnak ilyeneket hogy buta embereket be csapják és hívatkóznak ha mellé megy hogy ennyi a szórás.
  0 1 Válasz
  • ticsung 8 hónapja nyisa70
   Nem a számítástechnikát akarják modellezni, hanem egy harckocsi lövegét. Régen nem volt szórás (illetve nem volt ekkora a szórás), és akkor könnyebb volt kiszámolni a sebzést p.l. táras tank esetén... A Sebzésérték is szűkebb volt. +-10%?
   0 0 Válasz
   • nyisa70 8 hónapja ticsung
    Ha nem volna számítógéped a homokba modellezhetnéd a tankodat. Bináris rendszerbe eltalálod a tankot vagy nem, sebzed vagy nem ez a két lehetőség van. Többi az már mellékes hogy fölé vagy alá. A rang listát meg kell vizetni.
    0 0 Válasz
 • ticsung 8 hónapja
  Amúgy sem a lövege volt a TIER 7-es HellCat gyengéje, hanem a 167-es gyatra átütés. Szinte minden TIER 7-es normál és prémium TD lövege 200mm körüli PEN-el rendelkezik (TOP lövegek), ezzel az ágyúval maximum TIER 6-7-es Light/TD/közepes tankok ellen hatásos... A 203 mm-es Prémium Pen pedig a Krupp-Steyr Waffenträger normál lőszer értékeivel.
  0 0 Válasz
 • Zsolesz16 8 hónapja
  amúgy sem ér semmit
  0 0 Válasz
 • MarczyT 8 hónapja
  Is-3-II módosítások... a WG elmehet a p*csába! Legalább páncélja ne legyen!
  0 0 Válasz
 • Csory 8 hónapja
  Amikor a klánnal megyünk CW-re vagy SH-ra és az ellennek nincs OP X-es reward tankja, akkor 80-90%-ban ruszki tankokkal jönnek (esetleg egy két Strv vagy SC vagy Ebr). Vajon miért? A prémium lövedék spam elött általában az a csapat nyert, akiknek több top tier ruszki tankja volt közel azonos képességü játékosokat nézve. Most ez kiegészül a több reward tankkal és a több prémium lövedék használatával.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?