Szuperteszt módosítások - Kétágyús nehéz tank buffolva, prémium Hellcat nerfelve!

Szuperteszt módosítások - Kétágyús nehéz tank buffolva, prémium Hellcat nerfelve!

Az IS-3-II és az M18 (90) paramétereit is megváltoztatták a szuperteszten a beszámolók alapján.

Az IS-3-II egy tier IX-es kétágyús szovjet nehéz tank lesz, amitől méltán tart a játékosközösség, ugyanis egy rendkívül különleges mechanikával látták el a fejlesztők, aminek köszönhetően nemcsak egylövetű, hanem táras módban is használható, sőt egyedülálló módon szimultán is elsüthetjük mindkét lövegét.

Az IS-3-II jelentős buffokat kap. A két löveget innentől 3 másodperc helyett 2,5 másodperc alatt sütheti el egyszerre, és a lövegzár is 7 másodpercről 4 másodpercre csökken. Természetesen nem fenékig tejfel az élete a szovjet nehéz tanknak, ugyanis a lövegváltás -ami gyakorlatilag az egység táras mechanikája- 3,5 másodpercről 5 másodpercre lett növelve. Végül, de nem utolsó sorban a test frontpáncélzata 130 milliméterről 145 milliméterre, a torony frontja pedig 250 milliméterről 280 milliméterre növekszik.

A prémium Hellcat ugyan egy erőteljesebb motort kap, ami 460 helyett 550 lóerővel rendelkezik, aminek köszönhetően javul a fajlagos teljesítménye, a végsebességét könnyebben elérheti és tarthatja meg, ugyanakkor az újratöltési idejét 7,67 másodpercről 8,92 másodpercre növelték, tehát a tűzgyorsaság is lecsökkent 7,82-ről 6,73-ra, -így a percenként kiosztott sebzés 1.877-ről 1.615-ra csökkent.

Mindezek mellett pozitívum, hogy a szórás 100 méteren 0,34-ről 0,32-re javul, valamaint a toronyforgatás közbeni 0,16-os szórás 0,10-ra, a fordulási közbeni pedig 0,23-ról 0,16-ra lett csökkentve, de kétséges, hogy ez a minimális pontosság képes-e kompenzálni a több, mint egy másodperces újratöltési idő nerfet. Az egység korábbi paramétereit ebben a cikkünkben találjátok.

Mit gondoltok a módosításokról? Szerintetek szükségesek voltak a módosítások?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.