Nem lesz PS4-en kapható az új CoD: MW Oroszországban!

Nem lesz PS4-en kapható az új CoD: MW Oroszországban!

Pár nappal a hivatalos megjelenés előtt döntött váratlanul a Sony.

2019. október 25-én végre valahára hivatalosan is megjelenik a Call of Duty: Modern Warfare, ami az első videók és bétatesztek alapján nagyon ígéretesnek tűnik. Az előrendelések már javában zajlanak, elindult a pre-load a Blizzard launcherében, erre a Sony hirtelen úgy dönt, hogy meghátrál és kiveszi az orosz PS Store-ból az új CoD: MW-t!

A hivatalos fordítás szerint, az új CoD: MW, egy kitaláción alapuló játék, erőszakos cselekménnyel, ami pusztán a rajongók szórakoztatására készült. A Sony Interactive Entertainment döntése értelmében, a játékot nem lehet megvásárolni az orosz PlayStation Store-ban, azonban a PC-s és Xboxos megjelenésnek semmi akadálya.

A világ leghíresebb akció-FPS franchise-ának legújabb részében különleges szerephez jutnak az oroszok. Egy közép-keleti város bombázását élhetjük át egy kislány szemszögéből. A robbanásokért az oroszok vonhatók felelősségre, akik még egy katonát is küldenek, hogy Farah édesapját meggyilkolják a lány szeme láttára. Innentől felgyorsulnak az események és Farah az Urzikstan Felszabadítási Front parancsnokaként tér vissza, aki az orosz elnyomás ellen küzd. Volt már rá korábban is példa a CoD részekben, hogy az oroszokat velejéig gonosznak tüntette fel a játék, elég csak a CoD 4 egyik főszereplőjére, az ex-fegyverkereskedő ultranacionalista pártvezetőre gondolni. A Sony egyelőre nem kommentálta részletesen a döntését.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!