Farmolta a Shamanokat, Legend #1 jutott J4CKIECHAN Reno Mage-dzsel!

Farmolta a Shamanokat, Legend #1 jutott J4CKIECHAN Reno Mage-dzsel!

A számok alapján népszerűtlen és gyenge deck, de ha megértjük a működését, meghálálja a bizalmat.

J4CKIECHAN egy közepesen népszerű streamer, aki az Egyesült Királyságban pörgeti meg az izgalmas deckeket. Ezúttal a Reno Mage-et választotta ahhoz, hogy két év után újra eljusson Legend #1-ig. Az útja során rengeteg Evolve Quest Shamanba szaladt bele, de ahelyett, hogy megfutamodott volna a negyedik körös Desert Hare + Evolve előt, inkább megmutatta élő adásban, hogy igenis le lehet győzni a tömegek által gyűlölt paklit. Mutajuk J4CKIE pakliját! 

J4CKIECHAN's Legend #1 Reno Mage

Deck kód: AAECAf0EHk2KAbsCyQOrBMUEywTtBJYF3gXsB78I+wy+7AKm8ALG+AKggAOmhwOgmwOKngOhoQPCoQP8owOLpAOSpAO/pAPWpQOEpwP0qwPn0gMAAA==

Rájárt a rúd az elmúlt hónapokban a Highlander / Reno Mage-re, ugyanis nerfet kapott a Luna's Pocket Galaxy és a Conjurer's Calling is. Ennek ellenére csak az egyik gyengített lapot hagyta ki a listából J4CKIE, túl nagy a potenciál még mindig a "Zsebgalaxisban". Ha összeállnak a csillagok és időben felhúzzuk a Sand Witchet, akkor simán előadható az 5-6. körös Galaxy, amiről tudjuk, hogy önmagában képes eldönteni a meccseket. A Mountain Giant + Conjurer's Calling helyett megérkezett Emperor Thaurissan, aki a Wildból tért vissza, hogy egy manával lecsökkentse a kulcskártyák manáját. Kilencedik körben már jöhet a Puzzle Box, vagy Kalecgos, ami potenciális comeback esélyt jelent minden Aggro / Midrange ellen, ha túlságosan is elkanászodnának az első néhány körben.

A board kontrollálása eddig sem volt probléma, a Blast Wave csak egy újabb lehetőség arra, hogy eltakarítsuk az ellenséges minionokat. A győzelmi opciók keresése közben megakadhat a szemünk a Power of Creationt, ami manacsalással idézhet két nagyszerű hat dropot (Cairne Bloodhoof, Sunwalker stb.), amivel nem sokan tudnak mit kezdeni. Az Alexstrasza + Pyrobalst két kör alatt prezentálható, ami elég fenyegető húzás, akár még a Warriorok ellen is. A Reno Mage egy ízig vérig Control deck, amiben megvan az egy-két körös kivégzőpotenciál, ami már elég ahhoz, hogy a lassabb ellenfeleket is bedaráljuk, mielőtt túlságosan elhúzódnának a meccsek.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!