Hirdetés

Ezt a lapot használták a legtöbbször a LoR első napjaiban!

Véget ért a zárt béta első tesztelési fázisa, mutatjuk a legnépszerűbb lapot!

Hirdetés

A semmiből robbant be a Legends of Runeterra, a Riot Games új gyűjtögetős kártyajátéka. A CCG műfaj legújabb üdvöskéje egyszerre próbálja megszerezni magának a Hearthstone-ból kiábrándult játékosokat, miközben a Magic: The Gathering rajongóinak is alternatívát kínál. A zárt béta első tesztelési szakasza már lezárult, de hamarosan következik a második fázis, ahol még több játékos próbálhatja ki magát virtuális kártyákkal a kezében!

A LoR jelenlegi verziójában egy lap emelkedett ki a többi közül, ha a népszerűség alapján rangosorolunk. Az Ionian frakció Deny kártyája minden deckben ott szerepelt, mivel egyszerre volt képes megállítani Fast és Slow spelleket, sőt a Skilleket is hatástalanította. Hasonló a kártya mechanikája a Hearthstone Counterspell Secretéhez, azonban sokkal direktebb módon irányítható a képessége. Egy ilyen lapra óriási szükség van minden pakliban, mivel a varázslatokra külön manát lehet használni, ezért a Spellek aránya nagyon magas az összes jelenlegi változatban. A Denyt összesen 4,3 millió alkalommal játszották ki, ami szép szám főleg úgy, hogy csak pár százezren kaptak hozzáférési jogot a LoR closed betajához. 

Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan távozott is a Legends of Runeterra, de már nem kell sokat várni és jön a következő kör. November 14-étől újra belevethetjük magunkat a kalandba, ami egészen november 19-ig tart majd. Ha minden a tervek szerint halad, akkor a LoR teljes verziója valamikor 2020 első negyedéve után jelenhet meg, de már 2020 első hónapjaiban élvezhetjük a ranked rendszerrel felturbózott és jelentősen átalakított zárt bétát, minden egyéb korlátozás nélkül.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!
 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés