Ezt a lapot használták a legtöbbször a LoR első napjaiban!

Ezt a lapot használták a legtöbbször a LoR első napjaiban!

Véget ért a zárt béta első tesztelési fázisa, mutatjuk a legnépszerűbb lapot!

A semmiből robbant be a Legends of Runeterra, a Riot Games új gyűjtögetős kártyajátéka. A CCG műfaj legújabb üdvöskéje egyszerre próbálja megszerezni magának a Hearthstone-ból kiábrándult játékosokat, miközben a Magic: The Gathering rajongóinak is alternatívát kínál. A zárt béta első tesztelési szakasza már lezárult, de hamarosan következik a második fázis, ahol még több játékos próbálhatja ki magát virtuális kártyákkal a kezében!

A LoR jelenlegi verziójában egy lap emelkedett ki a többi közül, ha a népszerűség alapján rangosorolunk. Az Ionian frakció Deny kártyája minden deckben ott szerepelt, mivel egyszerre volt képes megállítani Fast és Slow spelleket, sőt a Skilleket is hatástalanította. Hasonló a kártya mechanikája a Hearthstone Counterspell Secretéhez, azonban sokkal direktebb módon irányítható a képessége. Egy ilyen lapra óriási szükség van minden pakliban, mivel a varázslatokra külön manát lehet használni, ezért a Spellek aránya nagyon magas az összes jelenlegi változatban. A Denyt összesen 4,3 millió alkalommal játszották ki, ami szép szám főleg úgy, hogy csak pár százezren kaptak hozzáférési jogot a LoR closed betajához. 

Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan távozott is a Legends of Runeterra, de már nem kell sokat várni és jön a következő kör. November 14-étől újra belevethetjük magunkat a kalandba, ami egészen november 19-ig tart majd. Ha minden a tervek szerint halad, akkor a LoR teljes verziója valamikor 2020 első negyedéve után jelenhet meg, de már 2020 első hónapjaiban élvezhetjük a ranked rendszerrel felturbózott és jelentősen átalakított zárt bétát, minden egyéb korlátozás nélkül.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!
 

Kövess Minket!