Ismerd meg az október 23-ai küldetéseket és a World of Tanks magyar harckocsijait!

Ismerd meg az október 23-ai küldetéseket és a World of Tanks magyar harckocsijait!

Szép gesztus a Wargamingtől, küldetéseket kaptunk az 1956-os forradalom emlékére.

Az 1956-os forradalom Magyarország népének a sztálinista diktatúra elleni forradalma és a szovjet meg­szállás ellen folytatott szabadságharca, amely a 20. századi magyar történelem egyik legmeghatározóbb eseménye volt. A budapesti diákok békés tün­te­té­sével kezdődött 1956. október 23-án, és a fegyveres felkelők ellenállásának felmorzsolásával feje­ződött be november 10-én.

Idén a Wargaming is megemlékezik az eseményről egy egyszerű küldetéssel, ahol a feladat, hogy október 30-áig megnyerjetek három random csatát, amiért cserébe hat darab magyar zászló embléma a jutalom. A World of Tanks tankjai között két magyar egység is található, így ha kedvet kaptatok egy kis magyar tankozgatáshoz, akkor mindenképp guruljatok egy-két karikát az '56-os forradalom tiszteletére a Toldival vagy épp a Turánnal.

A játékban jelenleg két magyar tank található, mindkettő a németekhez sorolva. A Toldi III egy tier III-as könnyű felderítő, míg a Turán III prototípus egy tier V-ös közepes tank, -illetve mindkettő prémium. A legutóbbi frissítéssel bevezetett multinacionális harckocsik megjelenésével nem elképzelhetetlen, hogy hamarosan magyar legénység kezelje ezt a két tankot, ahogy az sem, hogy idővel még több magyar tank érkezzen a játékba, -még ha eredetileg más nemzethez is sorolják.

43 M. Toldi III

A Toldi III nem tartozik a legerősebb tankok közé, és sajnos annak ellenére, hogy besorolását tekintve könnyű tank, egyáltalán nem alkalmas felderítésre. Előnyei közé sorolható a -10 fokos lövegsüllyedés, így ajánlott hull down pozícióban használni, és törekedni arra, hogy minél kevesebb lövést kapjunk be vele, -a védelme ugyanis hagy kívánnivalót maga után.

Ajánlott felszerelések: Ventilátor, Célzásgyorsító, Optika / Periszkóp
Ajánlott legénységi képességek: Testvériség, Hatodik érzék, Sima utazás, Kapáslövés, Adrenalin roham, Álcázás

A harckocsi ára 500 arany, és több alkalommal is ingyen meg lehetett szerezni küldetésekből, ajándékként vagy épp bónuszkódokból. Neked mi a véleményed erről a tier III-as könnyű tankról?

Turán III Prototípus

Tulajdonképpen ugyanazt mondhatjuk egy a Turán III prototípusról játékmenetét tekintve, mint amit már a Toldi III-nál is leírtunk, azaz egy másodvonalas támogató, ami lövegsüllyedésének köszönhetően kiválóan képes a legzordabb domborzati körülményeket is előnyére fordítani, ugyanakkor nem a legsebesebb fenevad és játszi könnyedséggel ütik be.

Ajánlott felszerelések: Ventilátor, Töltésgyorsító, Optika / Periszkóp
Ajánlott legénységi képességek: Testvériség, Hatodik érzék, Sima utazás, Kapáslövés, Adrenalin roham, Álcázás

A Turán III prototípus 1.700 aranyba kerül, és legutóbb a 2019-es Holiday Ops ládáiból bonthatták ki a gyűjtők. Neked meglett a Turán III tavaly karácsonykor?

Jó szórakozást és sikeres csatákat kívánunk minden parancsnoknak az október 23-ai küldetések teljesítéséhez!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.