Szemműtéte miatt rúgta ki az admin FPL-C-ből

Ezúttal nagyot hibáztak az FPL adminjai.

Nem mindennapi sztorira bukkantam ma reggel a Twitter pörgetése közben. Mindannyian tudjuk, hogy nem hibátlan a FACEIT sem, mégis az egyik legjobb platform ahol fejlődhetsz a játékban, sőt, bizonyos szint fölött már profitálhatsz is a játékodból.

Sok profi játékost tudunk mondani, akik az FPL-ből kerültek valamelyik igazán nagy csapathoz, elég csak frozenre vagy ZywOora gondolnunk. Most viszont valaki nagyot hibázott az adminok közül, reméljük, hogy minél hamarabb kijavítják azt. 

Artur 'leakeN' Gonserovskij, 19 éves litván játékos, aki nagy erőkkel mássza az FPL-C lépcsőit, most nemrég azonban kirúgták onnan, inaktivitásért. Ez persze nem a teljes sztori, hiszen leakeN indokoltan volt inaktív, az ősz elején ugyanis szemműtétje volt, ami után értelemszerűen pihentetnie kellet szemeit, erről időben szólt is az adminoknak.

Akkor azt a választ kapta, hogy "ne aggódj", de biztos ami biztos alapon, még az orvosi papírjait benyújtotta a supportnak. Ennek ellenére mégis megkapta az adminoktól a kitiltást, ami már csak azért is érthetetlen mert szólt nekik előre, másrészt pedig komolyan azért tették ki, mert a műtétje miatt nem tudott játszani? Ennyire érzéketlen adminok dolgoznának a FACEIT-nél vagy ennyire figyelmetlenek, és teljes mértékben elfeledkeztek arról, hogy miért is volt inaktív leakeN?

LeakeN minderről TwitLonger posztjában mesélt, ahogy ő, úgy mi is reméljük, hogy az adminok a segítségére sietnek minél hamarabb. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!