Fallout 76: Egyedül akarsz játszani egy multis játékot? Nem probléma, csak fizess elő!

Fallout 76: Egyedül akarsz játszani egy multis játékot? Nem probléma, csak fizess elő!

Fallout 1st néven érkezik a Fallout 76 előfizetéses szolgáltatása.

A Bethesda olyan zseniális alkotásokkal örvendeztette már meg a videojátékosokat, mint az Elder Scrolls sorozat, a Dishonored, vagy a Fallout széria korábbi részei. Azért csak korábbi, mivel a 2018-as Fallout 76 hiába volt lenyűgöző a trailereken, a kész játék meg sem közelítette azt a szintet, amit elvárhatunk egy AAA kategóriás címtől. Hemzsegtek a bugok, unalmas farmolásba torkollott rengeteg kaland és az NPC-k hiánya már csak hab volt a tortán. Szerencsére azóta már több patch és ingyenes tartalom is érkezett a játékhoz, de még mindig akadnak problémák a játékkal. Nem kell azonban aggódni, ugyanis a Bethesda elindította az előfizetéses szolgáltatását, ami Fallout 1st néven bárki számára megvásárolható, havi potom 11,99 fontért, azaz nagyjából 4600 forintért. Ez még nem minden, ugyanis az igazán nagy vállalkozókedvvel rendelkezők "éves bérletet" is válthatnak, ezért 100 fontot, 38 200 forintot kell kicsengetni!

Ezért az összegért rengeteg bónusz ütheti a markunk, mint a kibővített inventory, a végtelen mennyiségű scrapet elnyelő zsák, vagy a hordozható fast travel pont. Emellett még hálózsák, Ranger outfit, exkluzív ikonok, emote-ok és havonta 1650 atom is jár az előfizetéshez. Ennyi cucc már önmagában megérheti a hardcore rajongóknak a plusz költségeket, de most jön csak az igazi csavar. Mivel a Fallout 76 csak online játszható, sokakat eltántorított a vásárlástól. Szerencsére az előfizetés mellé jár egy "private world" funckió, ami lehetőséget biztosít arra, hogy egyedül, single-player formában járhassuk be a Great War utáni felperzselt és kietlen világot. Ha unjuk az egyedüllétet, akkor legfeljebb hét társunkat is meghívhatjuk, hogy csatlakozzanak hozzánk a küldetések során.

Ez az új előfizetési rendszer előjelezheti, hogy esetleg free-to-play lesz a jövőben a Fallout 76? Egyelőre erről még csak pletykákat hallani.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!
 

Kövess Minket!