Tetris 99: Sorozatban 757 vereség után átszakadt a gát!

A Tetris 99-ről nem sokat olvasni mostanában, de Dan Ghellsing története újabb löketet adhat a battle royale játéknak.

A Tetris 99-et 2019. február 13-án jelentette be a Nintendo, ami azóta már hivatalosan is megjelent és Switchen lehet is pörgetni minden Nintendo Switch Online tagnak. Dan Gheelsing már beírta magát a történelembe, mint az US Big Brother 10. évadjának győztese és valaha volt egyik legjobb játékosa, azóta nagyon fordult vele a világ és a Twitchen találta meg az életcélját. Sorozatban 757 vereség után sikerült diadalmaskodnia Tetris 99-ben, a különleges battle royale játékban. A győzelem után úgy örült, mintha újra 500 000 dollárt nyert volna a BB-ben!

 

A Tetris 99-ben nincs más dolgunk, mint a Tetriminosok, a folyamatosan zuhanó építőelemek forgatása és vízszintes sorokba rendezése. Ha kijön egy teljes sor, akkor az eltűnik és újabb elemek esnek le az égből, amiknek zuhanási sebessége egyre gyorsabb lesz. Eddig semmi újdonság nincs benne a sima Tetrishez képest, azonban a battle royale játékban lehetőségünk van a többi playernek Garbage Blockokat (haszontalan építőelemeket) átküldeni, amik nehezítik a sorba rendezést.

A limitált hozzáférési lehetőségek miatt nem lett átütő siker a Tetris 99, de mindenképp egy érdekes próbálkozásként feljegyezhető a battle royale műfajon belül. A napi küldetések próbálják színesíteni a játékot, ezek segítségével lehet ticketeket szerezni, amiket kozmetikai cuccokra válthatunk be. Természetesen az elmaradhatatlan DLC-k is megjelentek már a Tetris 99-hez, amikben offline és helyi harcokban küzdhetünk a gép, vagy barátaink ellen.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!
 

Kövess Minket!