Statisztikák és deckek Sylvanas Windrunnerhez!

Statisztikák és deckek Sylvanas Windrunnerhez!

Limitált ideig visszatért a Wildból, hogy megédesítse a Hearthstone mindennapjait.

Sokak nagy kedvence volt Sylvanas, de a Standard - Wild formátumok érkezésével véget értek a mézeshetek és könnyes búcsút kellett vennünk a hat manás Legendarytól. A Blizzard szeretett volna a rajongóknak kedvezni, ezért Ragnarosszal együtt limitált ideig visszahozták a Standard formátumba a Banshee Queent. Mutatjuk a statisztikákat és a legjobb deckeket az ingyenesen játszható Legendaryhez!

Statisztikák

Sylvanas az összes Standard Ranked deck 27,3 %-ában szerepel, vagyis több, mint minden negyedik deckből kihagyhatatlan. Ezek a paklik átlagosan 52,3 %-ában húzzák be a győzelmeket, ami nem kiemelkedő, de az 50 % feletti winrate már elég a Legendhez. 790 000 alkalommal játszották ki a patch érkezése óta eddig, ha sikerült kitenni a boardra, akkor 54,3 %-ban nyer a játékos.

Jelenleg a 6. legtöbbször kijátszott Legendary lapnak, összességében a 4. legnépszerűbbnek számít Sylvanas, komoly veszteség éri majd a Standard formátumot, ha visszakerül majd Wildba az ikonikus kártya.

Legjobb deckek

Három Class kiemelkedik a mezőnyből, ha azokat a paklikat vizsgáljuk, amikben Sylvanas szerepel. A Priest, a Paladin és kisebb meglepetésre, a Rogue listákban tűnik fel a Legendary, ami a Highlander és Deathrattle paklik alapjául szolgál. A Shamannak, a Druidnak és a Hunternek nincs igazán szüksége az egyedi Deathrattle képességre, jól megvannak azokkal a deckekkel, amikben nem szerepel Sylvi.

Secret Highlander Paladin

Deck kód: AAECAZ8FHowBngHcA8gEzwb6Bq8HrfICwP0C9v0C1v4C2P4C2f4CoIADvpgDjpoDkJoDlJoDg6EDxaED/KMDyKQDlqYDhKcD/acDn7cD2NID2dID5NID5dIDAAA=

Resurrect Priest

Deck kód: AAECAa0GCKCAA42CA9aZA5ObA+PSA+TSA+XSA+fSAwvTCtcKl4cDgpQDmJsDmZsDoaEDr6UDmakDn6kD3tIDAA==

N'zoth Rogue

Deck kód: AAECAaIHBu0FoIADr5EDkpcD49ID5NIDDIoBtAGcAu0CvQSbBd4FxfMCtJEDj5cDoaED9acDAA==

Highlander Mage

Deck kód: AAECAf0EHk2KAckDqwTFBMsElgXyBeEH7AeNCL7sAs7vAqCAA8iHA4OWA5+bA6CbA4qeA6GhA/yjA4ukA5KkA7+kA/KlA4SnA5+3A+PSA+TSA+fSAwAA

N'zoth Warrior

Deck kód: AAECAQcKnwP8BJL4AqCAA4adA5KfA5+3A+PSA+TSA+fSAwpLogT/B/sMnfACm/MCnvsCn6EDoaED8qgDAA==

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!