Végre ténylegesen kezdetét vette a Wukong mini-rework

Végre ténylegesen kezdetét vette a Wukong mini-rework

Wukongnak már régóta kijár egy kis átalakítás ez pedig hamarosan meg is történik végre.

Az előző frissítések alkalmával fel-fel bukkant Wukong a PBE ciklusokban. Minderről korábban is írtunk, ugyanis a változtatások nem csak egy-egy képességre szóltak, mondhatni mini-reworköt készített rá a Riot. A 9.19 óta viszont nem láthattuk és új információt sem kaptunk róla. Úgy néz ki viszont, hogy ez véget ér, ugyanis a tegnapi nappal aktív fejlesztésbe került Wukong, ami azt jelenti, hogy még idén megkapja a mini-reworköt a következő szezont pedig már az új kitjével kezdi. A korábbi leírásokban sok mindennel próbálkozott a Riot, de most leírták pontosan, hogy mi a cél Wukong átalakításával.

  1. Passzív: Wukong kap egy nagy adag magic resistet és armort ha több, mint 3 ellenfél van körülötte. Ezenfelül pedig egy képesség elnyomása után plusz range-et kap a következő alaptámadására.
  2. Q: Kevesebb fizikai sebzést okoz ellenben nagyobb mágikus sebzést oszt, ami még gyógyítja is Wukongot. Emellett passzívot is kapott, amivel ő és klónjai is stackelhetnek egy debuffot, aminek segítéségével plusz %-os sebzést okozhat.
  3. W: Wukong mostantól láthatatlan lesz a képesség elnyomása után és elcsúszik egy ellenfélhez, ami mellett egy klónt hagy maga után. Az ugrás segítségével átmehetünk kisebb falakon is. A klón pár másodpercig ott marad, nem mozog, ellenben Wukong sebzésének felét üti a hozzá közel álló ellenfelekre.
  4. E: Ez a képesség mostantól klónokat készít, akik ugyancsak utánunk csúszhatnak a W elnyomásakor, amivel elrejtik az igazi Wukongot. Ezek a klónok egységeknek számítanak, így célozhatóak és skillshotokat is felfoghatnak.
  5. R: Az ulti mostantól megszakítható más képességek használatával

Riot Lutzburg elmondása szerint a cél egyértelműen az, hogy Wukongnak megmaradjon a jelenlegi, full lethality buildje, de emellett lehessen egy igazi offtank bruiserre is építeni. Az extra strapabíróság segítségével nyugodtabb szívvel mehetünk be a harcba és a trükkök segítségével nagyon kreatív játékmenetet nyújthat majd.Persze ezek a változtatások még nem véglegesek, jelenleg pedig olyan angolul tudó Wukong fanatikusokat keresnek, akik segíthetnek tökéletessé varázsolni a majomkirályt. Persze a fenti kit 90%-a egészen biztosan megmarad, de vannak elemek, ahol a közösség ereje könnyedén változtathat a végkimenetelen.

Megjelenési időpontot egyelőre nem kaptunk, de a következő frissítésekben már érdemes lesz őt is követni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!