SPUNJ saját Dust2-t alkotott - Ideje lenne frissíteni a legendás pályán?

SPUNJ saját Dust2-t alkotott - Ideje lenne frissíteni a legendás pályán?

Első látásra meglehetősen tetszetős SPUNJ verziója.

Chad 'SPUNJ' Burchill neve remélem mindenkinek ismerős. A hajdani Renegades irányítója ma már a legnagyobb CS:GO versenyeken dolgozik, ahol az elemezőasztalok elmaradhatatlan szereplője. 

Dust2 pedig ugyancsak ismerős lehet annak, aki nem egy kő alatt élt az elmúlt 20 évben. Legalább annyira ikonikus pálya D2, mint a Super Mario Bros. 1-1, és bár nemrég megkapta a maga felújítását a CS:GO-ban, sokak szerint lényegi változást ez nem hozott a pálya életébe, pusztán csak úgy textúrákat kapott.

Van benne igazság, ahogy abban is, hogy a többi pálya egyébként is sokat változott az évek alatt. Ezek többnyire kisebb változtatások voltak ugyan, mégis hoztak annyi újdonságot a pályára, hogy újra öröm volt rajta játszani. Ezzel szemben Dust2-t szinte ugyanúgy játssza mindenki most is, mint anno az 1.6-ban. Erre próbált megoldást találni SPUNJ, aki összedobta a saját verziójú pályáját, néhány olyan változtatással, ami felfrissítheti a meccseket Dust2-n.

Tényleg csak olyan apró változtatásokról van szó, hogy extra fedezékeket tenni be A rövidre, mert a pálya mostani állapotában gyakorlatilag csak lerakóról védhető az a terület, de átalakítani kicsit a középső kaput is, ami által magabiztosabban, gránát felhasználása nélkül mozoghatnának a CT-t mögötte.

Mindenképpen pörgessétek végig a videót, ismerkedjetek meg az újdonságokkal, aztán a Műhelyből letöltve akár ti is kipróbálhatjátok a SPUNJ-féle Dust2-t.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!