Könnyedén lemaradhatsz az ingyenes, limitált kinézetről!

Könnyedén lemaradhatsz az ingyenes, limitált kinézetről!

Ahhoz hogy megkaparinthassuk Annie legendás évfordulós kinézetét, picit jobban oda kell figyelnünk mint általában, mert könnyen lecsúszhatunk róla.

Ezen a téren az információk meglehetősen hiányosak voltak, bármerre is néztünk. Annak, hogy Annie kap egy új hőskinézetet a 10. évfordulós kiadás alkalmából hamar híre ment. Aki még nem tud róla az a következő videón megnézheti mit is hagy ki:

Az előző hírrel ellentétben viszont a legtöbb helyen, például a League of Legends oldalán is az évfordulós ajándékoknál annyi áll az információ rovatban; hogy a jutalmak megnyeréséhez elég, ha minden nap játszol, és ezzel elvégzed az adott napi küldetést. Amit a többi oldal, illetve a League of Legends-es kliensbeli információért felelős kisokos sem tudatott sokunkkal - legalábbis nálunk is voltak meglepett arcok - akik nem tudták hogy a kinézet megnyeréséhez egészen pontosan október 27-én - az esemény utolsó napján - mindenképp be kell jelentkezned és elvégezned az aznapi küldetést/játékot. Ha ezt elmulasztod, nem lesz lehetőséged megszerezni Annie évfordulós szettjét. 

Az alábbi ábra egy egyszerű naptár amin piros színnel van jelölve az esemény utolsó napja, azaz október 27-e.

Te tudtad hogy az évfordulós Annie kinézet csakis az utolsó napon szerezhető meg?

Ha szeretnél részt venni aktuális nyereményjátékunkon, ahol 10 VB-gömböt sorsolunk ki, kattints ide a részletekért!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!