Így nyomtathatod ki 3D-ben kedvenc tankodat otthon a Wippit segítségével!

Így nyomtathatod ki 3D-ben kedvenc tankodat otthon a Wippit segítségével!

Ha meguntad az egyszerű képeket, és rögtön 3D-ben nyomtatnád ki kedvenc harckocsidat, akkor itt a lehetőség!

A napokban nagyszerű hírt közöltek a World of Tanks hivatalos oldalán, hiszen mostantól a 3D nyomtatóinkkal hiteles és részletes tankmodelleket is nyomtathatunk, mindez pedig a Wippitnek köszönhető, akik úttörő módon elérték, hogy egy az egyben kinyomtathassuk kedvenc harckocsijainkat. Persze nem valódi méretükben -ahhoz akkora nyomtatókra lenne szükség, akár egy ház-, hanem kicsinyített formában. A T45-nél ez például 144x184x110 milliméteres méretet takar.

A T45 mellett két legendás harckocsit is választhatunk, így a T-34-85-öt és a Tiger I-et, ehhez pedig csupán el kell látogatnunk a Wippit honlapjára, és letölteni a mintát. A pontos lépések sora egész pontosan így fest:

  • Ellenőrizd, hogy a 3D nyomtatód készen áll-e a nyomtatásra.
  • Látogass el a weboldalra és vásárold meg a tervrajzot.
  • Telepítsd a Wippit szoftverét a nyomtatódhoz.
  • Kattints a nyomtatásra, és várd a modell elkészültét.

Ha esetleg még nem rendelkezel 3D nyomtatóval, de szívesen szert tennél egyre, akkor nevezz a Wargaming és Wippit közös nyereményjátékára az alábbi oldalon, és egy kis szerencsével november első hetében már egy 3D nyomtató büszke tulajdonosa lehetsz.

Nyomtattatok már valaha 3D-ben? Mit gondoltok erről a technológiáról?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.