Újabb frissítéssel támad a FACEIT, de vajon kell ez nekünk?

Itt a legújabb FACEIT update.

Pár napja jelentette be a FACEIT Minervat, a mesterséges intelligencia admint, aki ezentúl a toxikus játékosok ellen küzd majd a népszerű platformon. Most jött egy újabb update, aminek annyira már nem tudunk őszintén örülni.

Követendő példa lehetne sokak számára, hogy a FACEIT mennyire figyel a közösségére, hiszen legújabb frissítését is a "ti kértétek" sablonnal vezetik fel. Ugyanakkor van az a kérés, amire nem feltétlen kellene rábólintani. 

A FACEIT prémium felhasználói mostantól ki tudják választani, hogy melyik pályákon szeretnének játszani, melyiken van a legnagyobb tapasztalatuk, melyiket szeretik a  legjobban vagy éppen a legkevésbé. Ezt figyelembe véve fogja őket a meccskereső bedobni egy mérkőzésbe, ami elsőre még jól is hangozhat, másodjára viszont már nem annyira.

Ez a funkció már nem ismeretlen az ESEA felhasználóknak, és sokak szerint, ahogy ott, úgy itt is szembejön majd az a jelenség, hogy hiába van valaki a ranglista tetején, folyamatosan csak egy-két pályán játszik. A FACEIT azzal védekezik ez ellen, hogy van egy minimum követelmény amit muszáj vagy bepipálni a pályák kiválasztásánál, nem tudsz állandóan Infernot vagy Mirage-t játszani.

Sokan mégis úgy gondolják, hogy ez sem lesz elég, és ugyanúgy hamis képet ad majd a rendszer sok játékos szintjéről, arról már nem is beszélve, hogy a kevés pályán játszók mekkora várakozóidő elé nézhetnek így. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!