Dolgozik a Blizzard a mobil eszközökön tapasztalható problémák megoldásán!

Dolgozik a Blizzard a mobil eszközökön tapasztalható problémák megoldásán!

Még várni kell a megváltást hozó patchre, de legalább hivatalos választ kaptunk a Blizzardtól.

Az elmúlt hetekben gombaszámra szaporodtak el a posztok és panaszok azzal kapcsolatban, hogy a Hearthstone alkalmatlan jelen formájában arra, hogy mobil eszközön élvezhetően játszani lehessen vele. Többeknek egyszerűen el sem indult, másoknak kifagyott a legváratlanabb pillanatokban. Chris Attalus, a Hearhstone Community Managere, hivatalos közleményt adott ki a Blizzard részéről, amiben leírta, hogy tudnak a problémákról, dolgoznak a megoldáson

Attalus leírta, hogy rengeteg jelentést, panaszt és fórumbejegyzést olvastak el az elmúlt időszakban, így nagyjából sikerült feltérképezni a HS mobilos verziójával kapcsolatos összes hibát. Ezeknek a fixálását nem sietik el, a következő hetekben érkező nagyobb HS frissítéshez csatolják majd a hibajavításokat is. Ezek a bugfixek elméletileg minden nagyobb problémát orvosolnak majd, de nem az összeset. Szeretne elnézést kérni Attalus az egész csapat nevében, gőzerővel dolgoznak azon, hogy a többi apróbb hibát is megtalálják és kijavítsák.

Ha most szeretnétek játszani a HS mobilos változatával, akkor azt tanácsoljuk, hogy inkább várjatok még egy darabig, ugyanis nincs értelme erőltetni azt, ami nem működik. Esetleg megpróbálkozhattok azzal, hogy sokadik alkalommal is újratelepítitek az egész játékot, de az is csak ideig-óráig kínál megoldást. Reméljük, hogy a 1000 győzelem mellé jár hősportrékkal kapcsolatos anomáliákat is sikerül majd felszámolnia a csapatnak, amivel még mindig tartoznak a játékosok felé.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!