Flusha visszatért és meg is mutatta, miért kapta a Señor Vac becenevet

Flusha visszatért és meg is mutatta, miért kapta a Señor Vac becenevet

Olyat kapott tarik, hogy még az asztala is megérezte.

A StarSeries 8. szezonjának talán eddigi legjobb mérkőzése volt tegnap fnatic és az Evil Geniuses összecsapása, a felső ági döntőben. Hiába, az EG remek csapattá kovácsolódott össze az elmúlt hónapok alatt, ezt már a Majorön is bebizonyították, a fnatic pedig új életre talált a felfrissült felállással.

Persze nem annyira friss ez a csapat, hiszen két ex-fnatic játékos, Golden és flusha csatlakozott hozzájuk. Señor Vac hatalmas koponya, rendkívül okosan tud megjátszani szinte minden helyzetet, az már csak hab a tortán, hogy aimban is nehéz méltó ellenfelet találni mellé.

Tegnap azt is megmutatta, hogy az inaktívként töltött hónapok alatt sem veszített semmit sem tudásából és tehetségéből. Bár a meccset nem tudta megnyerni a fnatic, Infernon olyan 1v2-t hozott flusha, ami még tarikot is kihozta a béketűréséből. 

Ma van a verseny utolsó napja és könnyen lehet, hogy a végső döntőben ennek a két csapatnak a visszavágóját látjuk majd, hiszen a fnatic az alsóági döntőből még visszaküzdheti magát. Ott viszont az a FURIA lesz az ellenfelük, akik már meg tudták lepni a Vitality, a G2 és a Renegades játékosait is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!