E-Mánia kerekasztal: Fortnite alapok és fekete lyuk, CS:GO legendák és csalók, na meg a Riot Games új játékai!

E-Mánia minden este 22 órától az RTL+ műsorán! Ma este lesz Fortnite, CS:GO és beszélgetünk a Riot Games legújabb játékairól is!

Mint azt tudjuk, az elektronikus sportok mára folyamatosan több millió embert ültetnek a számítógépek képernyői elé és a versenyek népszerűsége lassan vetekszik a legnagyobb sporteseményekkel. Október 14-én, hétfőn így indult útjára az E-Mánia is, az RTL+ csatornáján, melynek részei minden nap 22 órakor kezdődnek és 3 órán keresztül mutatják be hazánk és a világ legjobb és legérdekesebb versenyeit, emellett olyan e-sportot érintő témákat boncolgatnak, melyek mellett nem lehet elmenni szó nélkül.
A mai adást a fiatalok körében oly népszerű, sőt a videojátékok piacán szinte világuralomra törő Fortnite bemutatásával kezdik meg a szakértők, akik elmagyarázzák, hogy miért lett annyira népszerű ez a játék, illetve hogy hol tart napjainkban. Részletesen kitérnek arra is, hogy mi áll az ominózus fekete lyuk mögött, amiről több tíz, vagy akár több száz millióan szereztek tudomást néhány óra leforgása alatt. A Fortnite egy igazi jelenség, ami mellett a szülők sem mehetnek el szó nélkül.

Ezt követően érkezik a CS:GO, ahol a hogy a hagyományos sportokban, úgy az e-sportban is vannak legendák. Vannak olyan játékosok, akiket a teljesítménye tesz azzá, viszont vannak olyanok is, akiket a személyisége, vagy akár a csapata felé tett hűsége. Kiből lehet legenda, mi kell, ahhoz, hogy valaki egy olyan játékos legyen, akire évek múlva is lehet emlékezni. Emlékezni viszont tudunk a nem túl jó fényben tündökölő csalókra is, akikről pár év múlva nem azért fogunk beszélni, mert jól játszottak, hanem azért, mert valami elképzelhetetlen módon buktatták le magukat. Mi motiválhat egy játékost csalásra? Hasonlítható-e a csalás a hagyományos sportokban használatos doppingszerhez? Ezekre és hasonló kérdésekre is választ kapunk a témában.

Az estét pedig a League of Legends tizedik születésnapjának átbeszélésével zárják, melyet magyar idő szerint október 16-án ünnepeltünk és az újonnan bejelentett játékok boncolgatásával fogják tölteni vendégeink. Így szót ejtenek majd többek között a Legends of Runeterra nevű kártyajátékról is, mely az első érkező lesz a rengeteg bejelentett tartalom közül.

Tartsatok velünk este 22 órától az RTL+ csatornáján! Ha esetleg lemaradnál róla sincs gond, hiszen visszanézheted a műsort az RTL Most!-on keresztül!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 
 

Kövess Minket!