Egy nagyon bátor rák és Lazul, the Whisperer: legjobb közösségi alkotások az elmúlt héten

Egy nagyon bátor rák és Lazul, the Whisperer: legjobb közösségi alkotások az elmúlt héten

Ismét kitettek magukért a Hearthstone közösség kreatív tagjai, egészen elképesztő alkotások szerepelnek az elmúlt hét legjobb custom cardjai között.

A BlizzConon várhatóan bejelentik majd a Hearthstone következő kiegészítőjét, de addig is lehet csemegézni sosem látott kártyák közül. A közösség kimeríthetetlen erőforrásokkal és fantáziával rendelkezik, ha új dolgokat kell létrehozni. Ezúttal is szemezhettünk a legjobb, nem hivatalos kártyák közül, amik esetleg valamilyen formában a HS-ben is visszaköszönhetnek majd!

Brave Shrimp

Egy bizonyos kártyára nem igazán készült még ellenszer, de képzeljünk el egy olyan szituációt, amikor csak N'zothra kell várni, hogy mi húzzuk be a meccset. Kicsit hasonlít a Brave Shrimp működése a Sacrificial Pact + Lord Jaraxxus kombóra, ami szintén egy garantált wint érő megmozdulás volt. Cserében nagyon sok matchupban nem csinált semmit a 0 manás varázslat, de ha sok Jaraxxus, a Shrimp esetében Chef Nomi szabadulna rá a ladderre, akkor az ilyen lapok képesek lennének játszható alternatívát jelenteni. 

Lazul, the Whisperer 

A Tombs of Terror hiába volt sokkal élvezetesebb, mint az eddigi Solo Adventure-ök, a jutalmak tekintetében visszafogta magát a Blizzard. Nem kaptunk Zayle, Shadow Cloakhoz (Whizbanghez) hasonló jutalmat, mindössze egy Golden Classic pakkal vigasztalódhattunk, ha legyőztünk az utolsó bosst is. Lazul, the Whisperer több szempontból is bekerülhetne a játékba. Először is mindig jól jön egy olyan lap, ami olcsón biztosít játszható deckeket a játékosok számára. 1600 dustért ennél jobb befektetést nem igazán lehet találni, talán csak Zilliax képes még ennyire jó ár/érték arányra. A másik indok Lazul, the Whisperer érkezése mellett, hogy elég jó esély van arra, hogy az Old Godok visszatérnek az utolsó kiegészítőben. Ha már úgy is visszanyúlik a régi karakterekért a Blizzard, nyugodtan dönthetnének úgy az alkotók, hogy Yogg-Saron vezetésével visszahozzák valamilyen formában ezeket az ősi ellenségeket.

A többi rajongói kártyáért kattintsatok az alábbi Warlock Legendaryre!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Galéria

Kövess Minket!