Hozd ki a Deathrattle lényekből a maximumot: N'zoth Warlock Top 100 Legendből

Messze a leggyengébb és legnépszerűtlenebb hős Gul'dan, de egy-egy fellángolásra van ereje.

N'zoth, the Corruptor visszatérése rányomja a bélyegét a jelenlegi Standard metára. A Warriortól kezdve, a Paladinon át, egészen a Priestig próbálkoznak a játékosok működőképes decket építeni N'zoth köré. Talán a Warrior és a Priest tudta összerakni a legjobb változatokat a 10 manás Legendary köré, azonban nem szabad leírni a Warlockot sem. Altere megmutatta, hogy egy adag kreativitással és közel tökéletes játékkal összejöhet a top 100 Legend is az N'zoth Warlockkal!

Altere's Legend #98 N'zoth Warlock

Deck kód: AAECAf0GFjCTAdsGige2B8QIzAjF8wKc+AKggAPWhgO0kQOGnQP8owOCpQOEpwOdqQPKqwOftwPWyQPj0gPk0gMEiJ0DoaED+qQD/aQDAA==

Majdnem Highlander decket sikerült összeraknia a 25 éves orosz kártyásnak, azonban a duplikációkat egyszerűen nem hagyhatta ki. A két Khartut Defender kötelező a túlélés érdekében és N'zoth miatt is, a két Expired Merchant (és a Soulwarden) N'zothtal alkot nagyszerű kombót, jó időzítéssel akár hat N'zothot is odavarázsolhatunk a kezünkbe. Az Evil Geniusok és Sinister Dealek a Lackey vonalat erősítik, Dark Pharaoh Tekahn miatt ezt nem lehet kihagyni egy Warlock deckből sem.

Kicsit kettős érzésünk lehet a fenti listával kapcsolatban. Jelentős early game mellett megjelennek olyan lapok, amik a Control típusba illenek igazán bele. Archivist Elysiana a Fatigue harcokban, a Siphon Soul és Twisting Nether a board kontrollálásában segít, miközben folyamatosan termelődhet az érték az N'zoth mellé. Ha összeállnak a csillagok és az Expired Merchant N'zothot discardolja, majd idézi vissza a kezünkbe, akkor simán lenyomja a pakli még a Resurrect Priestet is value-ban. Mással nem is igazán tud nyerni, bár a 4/4-es Lackeyket sosem szabad leírni.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!