Hivatalos: jönnek Steamre az EA játékok, köztük a SW Jedi: Fallen Order is

Hivatalos: jönnek Steamre az EA játékok, köztük a SW Jedi: Fallen Order is

Már pletykálták a partnerséget, de végre hivatalossá vált a két mamutvállalat megállapodása.

A Steam és az Electronic Arts bejelentette a partneri megállapodás részleteit. A videojátékok rajongótábora örömtüzeket gyújthat, ugyanis nincs már magyarázkodás, akár Steamen is lehet majd játszani az első pillanattól a Star Wars Jedi: Fallen Ordert és ez csak a kezdet. Az EA Access is átvándorol Steamre, ami azt jelenti, hogy előfizetéses formában "kölcsönözhetjük ki" az EA játékait, a világ legnépszerűbb launcherén keresztül. Erre még jövő tavaszig várni kell, de a SW Jedi: Fallen Order megjelenése már a küszöbön van. November 15-én kezdetét veszi egy új korszak!

A SWJFO mellett multis címek is érkeznek majd a Steam platformjára. Az Apex Legends új erőre kaphat és még nagyobb tömegeket mozgathat meg a váltásnak köszönhetően, így valódi konkurenciája lehet a PUBG-nek, de megfelelő háttérrel akár még nagyobb fába is vághatja a fejszéjét a Respawn Entertainment. A jövőben érkezik majd a FIFA 20 is Steamre, ami további kapukat nyithat ki a FUT játékosok számára. Egyszerűbb lesz csak egy launchert elindítani, ahonnan mindent elérhetünk majd.

Végül, de nem utolsó sorban a Battlefield V rajongói is örülhetnek, ugyanis kedvencük feltűnik majd a Steamen, így akár két helyről is elindíthatjuk majd a játékot. Az EA-s multiplayer játékok jövő évtől lesznek majd elérhetőek Steamen, onnantól lehet egyszerre Origines és Steames felhasználóknak együtt játszaniuk. A Star Wars Jedi: Fallen Orderhez csatlakozik majd a következő hónapokban a The Sims 4 és az Unravel Two, de még nagyon sok cím vár arra, hogy a Steamen feltűnhessen. Ezzel a partnerséggel elindult valami a játékkiadók között, amiből mi gamerek profitálhatunk a leginkább.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!