Dönts okosan: megérkezett az új kiegészítő első teasere!

Dönts okosan: megérkezett az új kiegészítő első teasere!

Egyperces kis videóval hangolódhatunk az új kiegészítőre, megérkezett az első teaser.

Már csak napok vannak hátra a 2019-es BlizzConig, ahol biztosan leleplezik majd a Hearthstone legújabb kiegészítőjét, ami lezárja a Rise of Shadows - Saviors of Uldum sagát. Az első teaserrel nem is várt tovább a Blizzard, megérkezett a Choose Wisely videó!

Madame Lazul titokzatosan pakolja ki a kártyákat az asztalra, miközben szegény Togwaggle próbál bekukkantani alá / elcsenni egyet. A rövid videóból nem sok minden derül, ki azonban a cím és a két kártya egy választási lehetőségre utal. Ezen a vonalon már elindulhat a találgatás, hogy mire is számíthatunk a december első / második hetében érkező kiegészítőben.

1. teória

Mi lenne, ha a játékosok dönthetnék el, hogy két lap közül melyik kerül be a Hearthstone-ba? A döntés rajtunk áll és a kliensen belül szavazhatnánk. Nagy valószínűséggel nem valósul meg ez a gondolat, de értékes következtetéseket szűrhetne le a Blizzard a játékosok visszajelzéseiből.

2. teória

A Solo Adventure mód kapcsán kerülne egy döntési helyzetbe a community. Mi mondhatnánk meg a Blizzardnak, hogy melyik hőssel, milyen Hero Powerekkel, paklikkal és más kiegészítő elemekkel szeretnénk végigjátszani az egyszemélyes kalandot. Így nem borulnának fel a kompetitív játékmódok, de mégis úgy érezhetné a közösség, hogy befolyással van a játékon belüli történésekre.

3. teória

Tegyük fel, hogy két módon is aktiválhatunk egy képességet. Vagy felhúzunk 8 kártyát, vagy elsütünk 6 varázslatot. Vagy kijátszunk 5 miniont, vagy elsütjük 3-szor a Hero Powert. Teljes mértékben rajtunk múlna, hogy melyik úton indulunk el, ezzel alapjaiban meghatározhatjuk a deckünk építőelemeit és a játékstílust.

További részletekre november első napjáig várnunk kell, szeretné a Blizzard is, hogy árgus szemekkel figyeljük a BlizzCon élő Hearthstone műsorát.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 
 

Kövess Minket!