Aréna-trükk emlékeztető: 150 goldért garantáltan, legalább 2 pakk üti a markunk!

Aréna-trükk emlékeztető: 150 goldért garantáltan, legalább 2 pakk üti a markunk!

A szokásos Aréna-trükk ismét alkalmazható, ugyanis búcsúzik a Dual-Class formátum.

Holnap este véget ér a Hearthstone időszakos, halloweeni eseménye, ami hatással lesz a Tavern Brawlra és az Aréna játékmódra is. A Wild lapok azonban egészen a következő kiegészítő megjelenéséig boldogítanak minket a Standard formátumban, vagyis az Evolve Shamanstone még több, mint egy hónapig velünk marad. Az event távozása miatt ismét lehet trükközni az Arénában, ami egy garantált ingyenes belépőt jelent mindenkinek, aki időben megkezd még egy runt!

Az Aréna-trükk viszonylag egyszerűen kivitelezhető. Mindössze annyi a dolgunk, hogy elindítsunk még a Hallow's End kikerülése előtt egy runt, jussunk el két vereségig és hagyjuk ott az egészet addig, amíg el nem érkezik a Dual-Class formátum búcsúja. Utána a játék megadja az aktuális győzelemnek megfelelő jutalmakat, plusz egy ingyenes belépőt is ad nekünk, hogy kárpótoljon a félbeszakadt runért. Legrosszabb esetben, azaz két 0 győzelmes Aréna runért is kapunk 2 pakkot, meg az apró, így 150 goldért garantáltan 2 kártyacsomag üti a markunk, ami elég jó üzletnek tűnik.

A Hallow's End távozásával már készülhetünk a BlizzCon bejelentésre és a folyamatosan érkező új lapokra, mivel hivatalosan is bejelentik néhány napon belül a következő kiegészítőt. Hogy sárkányok köré építik-e fel a kieget, vagy az Old Godok térnek-e vissza, esetleg Lich King teszi ismét tiszteletét a Standardban valamilyen formában, az még a jövő zenéje, de november 1-jén minden kiderül!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 
 

Kövess Minket!