Globális, egész ösvényes ulti!? - Videón Senna képességei

Globális, egész ösvényes ulti!? - Videón Senna képességei

Lucian felesége épp ellentéte lesz férjének.

A vártnál jóval korábban, valószínűleg némi szivárogtatásnak köszönhetően több külföldi hírportálon is felbukkantak Senna képességei. A negyeddöntő második napján már láthattunk némi betekintést, de korántsem árultak el minden az új Támogató-Lövészről. Senna valószínűleg már ma este megérkezik a PBE-re, de nem is szeretnénk tovább húzni a szót, nézzük, hogy mivel is szolgál majd nekünk a legújabb hős.

Passzív - Absolution

Ha egy ellenfelet megsebez a W-ből érkező köddel, akkor a következő támadása felhasználja azt és megerősíti az alaptámadásait és a Q sebzését. A táv, az AD és a crit esély is nő, ha sokat sebzi ellenfelét a W-vel (valószínűleg ez azért le lesz korlátozva). Mindez egyébként azt jelenti, hogy minél inkább a játék késői szakaszában vagyunk, Senna annál erősebbről és messzebbről tudja majd Poke-olni az ellenfelet.

Q - Piercing Darkness

Senna Q-ja megszólalásig hasonlít Lucianéhez. Ugyancsak egy lézernyalábot lő ki, ami az ellenfeleket sebzi, míg a fényében lévő csapattársakat vagy éppen önmagát gyógyítja. Ugyanolyan skillshotként működik majd, mint Lucian Q-ja, de nem csak ellenfelekre, hanem csapattársakra is elnyomhatjuk majd. Emellett Senna tornyokat és wardokat is megüthet vele, ha a Q végével szeretné elcsípni az ellenfelet. Mindemellett viszont nem tudja elnyomni a képességet azokra, akik láthatatlanok vagy éppen nincsenek a képesség távolságában.

W - Last Embrace

Senna W-je az első CC-je is. Ha eltalálunk vele egy ellenfelet rátapad, majd pár másodperces késéssel területben lefogja az ellenfeleket. Ez a képesség is remekül használható a passzívjával, ha pedig éppen haldokló ellenfelet vagy miniont talál el vele, akkor nincs késleltetés, azonnal lefogja a benne lévő ellenfeleket.

E - Curse of the Black Mist

Senna E képessége lehet az egyik legerősebb képesség az egész játékban. Pyke-hoz hasonlóan láthatatlanná válik és némi mozgási sebességet is kap a ködben. A nagy különbség, hogy ez a köd körülette terjeng majd, így a csapattársak is láthatatlanná, gyorsabbá válhatnak majd. Ezzel könnyedén megmenthetjük a csapattársainkat egy esetleges ganktől.

A java viszont még csak most jön, ugyanis támadásra még sokkal erősebb lesz az E képesség. Amikor a csapattársak elhagyják a ködöt, akkor Yorick szellemeihez hasonló félelmetes szörnyekké válnak, akiket nem sebezhetünk vagy célozhatunk ki, csak akkor ha túl közel merészkednek vagy éppen megtámadnak minket. Csapatharcok terén hihetetlen hasznos lehet majd ez a képesség, azt viszont érdemes megemlíteni, hogy az ellenfelek azért végig láthatják, hogy körülbelül honnan érkezünk, Sennát pedig le is CC-zhetik, bár sebezni nem tudják majd.

R - Dawning Shadow

Nem volt könnyű elnyernie az E-nek a kit legerősebb képessége címet, ugyanis Senna ultija gyakorlatilag a Q-ja irgalmatlan mennyiségű szteroidon. Az ultija ugyanis nem csak az egész ösvényen halad át, de még globális is. Az egyetlen "probléma" vele, hogy csak a sugár közepe sebzi az ellenfeleket, míg a csapattársakat shielddel látja el az egész területen.

Senna tényleg egészen elképesztőnek tűnik, vele játszani pedig nagyon szórakoztató lehet majd. Ellene már jóval kevésbé, hisz mindene és még több is megvan ahhoz, hogy domináns támogató legyen a 10. szezonban. Ha minden igaz Senna ma este érkezik a PBE-re, ahol azonnal ki is próbálhatjátok majd támogatóként és ADC-ként is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.