Megérkezett az új banda előzetese, íme a True Damage: Breakout!

Megérkezett az új banda előzetese, íme a True Damage: Breakout!

Végre megérkezett amire vártunk, itt az új banda, a True Damage előzetese!

Az egy nappal ezelőtti rövid teasert követően, ahol megkaptuk hivatalosan is a dátumot, miszerint a banda a League of Legends világbajnokságának döntőjében debütál majd november 10-én, ráadásul megismertük az előadók névsorát is, most végre lehullt a lepel a hőskinézetekről is! Aki esetleg lemaradt volna az előadók névsoráról, azoknak röviden újra: Becky G, Keke Palmer, Soyeon a (G)I-DLE-ből, Thutmose és Duckwrth!

A hőskinézetekre visszatérve True Damage Akali, Qiyana, Yasuo és Senna 1350 RP-ért lesznek beszerezhetőek, vagy zsebre vághatjuk akár a True Damage Ekko legendás kinézetét is 1820 RP-ért. Az előzetes stílusosan Yasuoval kezdődik, majd láthatjuk, ahogy a K/DA Akali átvált True Damage verzióra, és mint korábbról is tudjuk, Akali elmondta egy interjú során, hogy nem a K/DA az egyetlen bandája.Ezt követően látjuk Qiyana lazábbra fogott stílusát és Sennát, akinek kinézete ismerős lehet a hónapokkal ezelőtt leakelt splash artról. Majd végül megjelenik Ekko és visszapörgeti az időt, hát ez egyszerűen eszméletlen! A videó végén érdemes figyelni, hisz ott megleshető a True Damage Qiyana kinézetből Tekintélyes kiadása is!

November 10! VB-döntő! Ott a helyed! Te várod már?

Ha szeretnél részt venni aktuális nyereményjátékunkon, ahol 10 VB-gömböt sorsolunk ki, kattints ide a részletekért!
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.