Még meg se jelent, de a Prestige skinje már úton van!

Még meg se jelent, de a Prestige skinje már úton van!

A True Damage kinézetek előzetesét követően hamar szóba kerültek a Prestige kinézetek is.

Mint azt már tudjuk, a True Damage lesz a League of Legends következő bandája, ez pedig azt jelenti, hogy nem csak új zene, de új kinézetek is várnak ránk hamarosan. Amennyiben lemaradtál volna a True Damage: Breakoutról, az alábbi cikkünkben pótolhatod azt.

True Damage Akali, Qiyana, Yasuo és Senna 1350 RP-s hőskinézetek lesznek, míg a True Damage Ekko igazi legendás hőskinézet lesz, melyhez ennek megfelelő 1820 RP-s ár is társul. Mint azt tudjuk, Qiyana azonnal Prestige skint is kap mellé. Íme a splash artja. Igen, az ott valóban Louis Vuitton.Ezen felbuzdulva a Riot már a következő Louis Vuitton skinről is beszélt, ami szintén Prestige kiadású lesz, ez pedig Senna True Damage kinézete! Így van, ő követi majd a Qiyana által megkezdett utat, és a Riot bejelentése szerint 2020 elején már rá is várható a True Damage Prestige skin.

Sokan kérdeztétek, hogy a True Damage Qiyana Prestige verziót hogyan lehet majd beszerezni. Erre is van válasz, ugyanis az októberi Kérdezz a Riottól rész során elárulták, hogy Qiyana Prestige skinje tokenekért lesz majd beszerezhető. Tehát ha még nincs elég tokenetek, akkor tessék megindulni és farmolni, ugyanis november 25-ig lesz csak elérhető a kinézet 2000 zsetonért.
Feltételezzük, hogy ha már Qiyana és Senna is kap Prestige skint az új bandából, akkor a True Damage többi tagja is fog idővel kapni, akárcsak a K/DA esetében. Üzleti szempontból legalábbis biztos kasszasiker lenne, ha Yasuo kapna egy Prestige skint.

Ha szeretnél részt venni aktuális nyereményjátékunkon, ahol 10 VB-gömböt sorsolunk ki, kattints ide a részletekért!

Nektek hogy tetszenek az új kinézetek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



Partnereink ajánlata

Gamestar

  • Pepe51 4 éve
    gut
    0 0 Válasz
    • Huzsi 4 éve Pepe51
      Várod már az új kinézeteket?
      0 0 Válasz
  • hi_im_lobotomy 4 éve
    De tényleg... ilyen nagy a baj? Az ember pedig azt hinné, h egy ilyen játékban nagy pénz van.
    0 0 Válasz
    • Huzsi 4 éve hi_im_lobotomy
      Baj, hogy új skineket adnak ki?
      1 0 Válasz
      • hi_im_lobotomy 4 éve Huzsi
        Szóval sem mondtam ilyet. Csak gondoltam 'megcsillogtatom' közgazdaságtanban szerzett tapasztalataimat. I mean... ki se jött, és rögtön prestige skin... ami ugye árban végül kb. egy végső kinézet magasságában mozog... ráadásul mikor kijön a hős olyan, h már nerfelni kellene, de majd ráérnek vele, ha eleget eladtak az eladnivalóból... Tehát felőlem annyi kinézetet hoznak ki/adnak el, amennyit csak akarnak - részemről kb. WoW havidíj értékben költök havonta LoL-ra mert szeretem a játékot és megérdemlik a 'havi díj'-at. Csak... emellett vannak furcsa egybeesések a bolt kínálatát tekintve.
        0 0 Válasz
        • Aizen 4 éve hi_im_lobotomy
          Hát nem tudom, hol "csillogtattad" meg a közgazdaságtan tudásodat, de markentingből megbuktál. Mondom is: -új hős nagy a hype ergó sokan játszani fognak vele, ebből következik, hogy biztos lesz akinek tetszik, ezért honorálni fogja. - a prestige skin szintén egy olyan dolog, amire az emberek szívesen áldoznak időt, pénzt, viszont ez egy drágább mulatság, ezért átgondolják azt. Na már most felvetődik a kérdés, hogy kikre vesznek az emberek ilyen skint, a válasz egyértelmű OP, populáris, vagy olyan hősre akivel sokat játszanak és mivel az emberek szeretnek új hősökkel játszani.... - az, hogy picit túl erősen adnak ki egy hőst, szintég generálja azt, hogy egyre többen próbálják ki...., viszont itt azért megemlíteném, hogy az utóbbi pár új hősnél ha jól emlékszem inkább buffolni kellett(habár ebbe nem vagyok biztos) Persze nem kioktatni akarlak és nem is vagyok marketing szakember, viszont úgy gondoltam, hogy vázolom, mik lehetnek ezen döntések mögött.
          1 0 Válasz
          • hi_im_lobotomy 4 éve Aizen
            Nem is jött hozzájuk prestige skin. Ja, de kai'sa-hoz... nna... őt se kellett buffolni.
            0 0 Válasz
          • hi_im_lobotomy 4 éve Aizen
            De amúgy most tényleg megbuktattál marketingből, csak azért mert kiszúrtam, h valaki ilyen sunyi módon akarja rásózni a harmadosztályú cuccát a népre?
            0 0 Válasz
        • TOM005 4 éve hi_im_lobotomy
          Kötelező megvenned a skint ahhoz, hogy a karakterrel játsz? Nem! Nem leszel tőle se erősebb se gyengébb..
          0 0 Válasz
          • hi_im_lobotomy 4 éve TOM005
            Nem kötelező megvenni (miért is lenne?) és nem is fog tőle senki jobban játszani (habár tény, h vannak kinézetek, amiktől értelmezhetőbb lesz egy hős) - ilyeneket ITT senki nem állított. Ellenben nem lehet nem észrevenni az összefüggést, h addig nem nerfelik az amúgy előzőleg kicsit feltuningolt hőst, míg az eladási listán 'forró' az új kinézete.
            0 0 Válasz
      • hi_im_lobotomy 4 éve Huzsi
        OK. Visszaszívtam mindent. Felmentem a Louis Vuitton honlapjára, ahol egy 'sima' bevásárlótáskát 300e Ft-ért adnak, de van női táska 4,2M forintért is. Ezek a kinézetek durván alul vannak árazva. Isten áldja RIOT-ot.
        0 0 Válasz
  • kiskeni 4 éve
    Na elmennek a... Akkor kérem szépen a (skin kiadáskor jellemző) kötelező buffot Akali-ra. Utána ráérnek majd nerfelni, ahogy anno a K/DA lezajlása után kezdték a W-vel és/vagy Q heal elvételével etc etc... (Sidenote: mert Akali rework release óta égett a net, hogy mennyire igazságtalan és unbalanced már a hős -ami mitagadás, igaz is volt-, de mindezek ellenére direkt kihúzták bőven a K/DA esemény legvégéig a beavatkozást, ami szerintem elég p*cs húzás volt.) Bár mondjuk nem bánnám, ha nem nerfelnék, hanem mondjuk kicsit igazítanának a sebzésén (E-n legfőképp, kicsit berakhatnák a buff előtt-buff után közötti szintre), aztán pedig visszatolnák az utlijára szépen azt a 0.5s stun-t. Sőt, ha már itt tartunk, nem bánnám, ha a most érkező Akali buffot (mert hogy jön a skin, el is kell azt adni) ezúttal megtartanák.
    0 0 Válasz
    • kiskeni 4 éve kiskeni
      Sőt, ha már skin téma és nagyon bele akarok menni, lehet találgatni az ultiról is mikor vették el a 0.5s stun-t. Nyilván valamikor az idei PROJEKT esemény után, a skin körüli felhajtás elmúlása után, mikor már jó sokan megvették aZakali szkint -.- Nem követtem ezt pontosan végig, de egybeesést fel lehet lelni, elég csak az érintett patch-re (9.18) és a PROJEKT esemény beharangozó posztjára, illetve a küldetések érvényességi idejére ránézni.
      0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.