Hirdetés

Nézz fákat, ültess fákat: RegisKillbin is beszállt a #TeamTrees akcióba!

Egy különleges videóval szeretné RegisKillbin mozgósítani a rajongóit és a Hearthstone közösséget. 

Hirdetés

A világ polgárai összefogtak, hogy a #TeamTrees akció keretében közösen elültessenek 20 millió fát. A YouTube CEO-jától kezdve, Elon Muskon keresztül egészen Ninjáig, több híresség és üzletember is beszállt az adakozásba, ami már átlépte a 10 millió dollárt. A 20 milliós cél még messze van, de egyre gyarapodik azok száma, akik szeretnék kivenni a részüket a faültető projektből. Legutóbb RegisKillbin, a népszerű youtuber tett ki egy különleges videót, ami nem csak a pakli miatt különleges, hanem a hozzá kapcsolódó tematikától is.

Regis telepakolta a közel 20 perces játékmenetet rengetek reklámmal, de ezek most a jó célt szolgálják. Az összes bevételt, ami ezekből származik, először megduplázza a streamer, majd elküldi az egészet a #TeemTrees oldalára. Aki kíváncsi a paklira, amivel Regis Wild Rank 5-ön farmolta a vereségeket, annak sem kell tovább keresnie.

RegisKillbin's #TeemTrees Treant Druid

Deck kód: AAEBAZICAt/7AiQOzpQD1YMDwfMC+eYC5AjtogOKDv0C7QOGwQK0iQPh+wLTnAO//QIA

Nem kell komolyan venni a decket, de nem is ez volt a célja Regisnek. Egyszerűen próbálja felhívni a nézői figyelmét a #TeamTrees kampányra, amiről még több részletet tudhattok meg, ha ellátogattok a hivatalos oldalra

Regis mellett más Hearthstone játékosok is megpörgették a Treant Druidot, köztük MarkMcKz, aki a Trolden videók egyik nagy sztárja őrületes OTK kombóival és Solem is, aki szintén feltűnik az összes vicces HS válogatásban.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 
 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?