Nézz fákat, ültess fákat: RegisKillbin is beszállt a #TeamTrees akcióba!

Nézz fákat, ültess fákat: RegisKillbin is beszállt a #TeamTrees akcióba!

Egy különleges videóval szeretné RegisKillbin mozgósítani a rajongóit és a Hearthstone közösséget. 

A világ polgárai összefogtak, hogy a #TeamTrees akció keretében közösen elültessenek 20 millió fát. A YouTube CEO-jától kezdve, Elon Muskon keresztül egészen Ninjáig, több híresség és üzletember is beszállt az adakozásba, ami már átlépte a 10 millió dollárt. A 20 milliós cél még messze van, de egyre gyarapodik azok száma, akik szeretnék kivenni a részüket a faültető projektből. Legutóbb RegisKillbin, a népszerű youtuber tett ki egy különleges videót, ami nem csak a pakli miatt különleges, hanem a hozzá kapcsolódó tematikától is.

Regis telepakolta a közel 20 perces játékmenetet rengetek reklámmal, de ezek most a jó célt szolgálják. Az összes bevételt, ami ezekből származik, először megduplázza a streamer, majd elküldi az egészet a #TeemTrees oldalára. Aki kíváncsi a paklira, amivel Regis Wild Rank 5-ön farmolta a vereségeket, annak sem kell tovább keresnie.

RegisKillbin's #TeemTrees Treant Druid

Deck kód: AAEBAZICAt/7AiQOzpQD1YMDwfMC+eYC5AjtogOKDv0C7QOGwQK0iQPh+wLTnAO//QIA

Nem kell komolyan venni a decket, de nem is ez volt a célja Regisnek. Egyszerűen próbálja felhívni a nézői figyelmét a #TeamTrees kampányra, amiről még több részletet tudhattok meg, ha ellátogattok a hivatalos oldalra

Regis mellett más Hearthstone játékosok is megpörgették a Treant Druidot, köztük MarkMcKz, aki a Trolden videók egyik nagy sztárja őrületes OTK kombóival és Solem is, aki szintén feltűnik az összes vicces HS válogatásban.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 
 

Kövess Minket!